دوست عزیز نگران نباشید ، اولین راه شما میتونید به صورت دینامیکی به صورت چند دیسک استفاده کنید این هم فیلم:
http://amirpcp30.dl4.rapidpars.com/9...tition.mp4.mp4

اما اگه به اشتباه هارد 3 ترابایتتون رو پاک کنید اطلاعاتتون رفته و مجبور به ریکاوری میشید که بازم مقداری از دست میره

راه دوم اگه سیستمی با ویندوز 7 دارید روی اون پارتیشن بندی کنید و با شبکه کردن (2 دقیقه بیشتر کار نداره) اطلاعاتتون رو متقل کنید ، بعد هم ویندوز رو عوض کنید و استفاده کنید
راه دوم رو برای این میگم که هارد رو شما که چند روز از سیستم جدا نکردید همچنان جدا نکنید ، البته اگه من بودم خاموش میکردم و هر زمان هارد خریدم روشن میکردم حداکثر با خراب شدن پارتیشن و نیاز به فرمت ، هارد رو ریکاوری میکردم اما چون برای شما بود توصیه نکردم تا مشکلی هم پیش نیاد
راه سوم و پیشنهادی بنده برای اینکه با همین ویندوز استفاده کنید
شما هارد جدید رو به سیستم دیگه با ویندوز 7 متصل کنید ، نرم افزار minitool رو نصب کنید ، روی هارد راست کلیک و تبدیل به mbr رو انتخاب کنید ، اگه پارتیشنی هست حذف کنید و همونطور که بنده گفتم در پست های قبل پارتیشن بندی کنید و همینطور فرمت ، بعد هم به همین سیستم متصل و استفاده کنید بنده رو هم دعا کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام راه سوم رو هم رفتم ولی توی پارتیششن بندی به مشکل میخوره و تبدیل به mbr نداره...فقط با یه تبدیل دیگه که اسمش یادم نیست هارد پارتیشن بندی میشد که اون رو هم انجام دادیم ولی بازم هارد بالا نمیاد روی ویندوز ایکس پی!

- - - Updated - - -

برادر ویندوز XP از GPT پشتیبانی نمیکند . هاردهای بالای دو ترا باید به جای MBR از GPT استفاده کنید . ویندوز XP قادر به پشتیبانی از GPT نیست .
پس چطور اون هارد 3 ترایی که داشتم روی ویندوز ایکس پی بالا میومد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید