اقااااا الان به شکل خیلی شانسی زدم هاردو دوباره کل اطلاعات اومده بالا!!!به خدا استرس گرفتم !الان یه مشکلی هست این که من اصلا فضا ندارم و هاردی هم ندارم که بخوام بکاپ بگیرم از این اطلاعات!!!هیچ فضایی هم ندارم که بخوام کپی کنم اطلاعاتمو داخلش!!الان بهترین راه حل از نظر شما در این لحظه چیه!!الان هاردم اومده بالا....نظرتون چیه اصلا هارد رو دیگه نکشم از برق و بزارم کامپیوتر همین جور روشن باشه و بعضی از دیتاهایی رو که نیاز دارم روی دی وی دی کپی کنم!!به خدا کامل گیج شدم از خدامه الان یه هارد کنار دستم بود میتونستم ازش بکاپ بگیرم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعدم دیگه جمعه هست الان و همه جا بسته هست....پاک گیج شدم..لطفا دقیق راهنماییم کنید که چی کار کنم! خیلی خیلی مهمه....میترسم دوباره هارد رو بکشم و هی ارور فرمت بده که همین طور هم میشه اگر بکشم!!الان بعد از دو هفته شانسی اورده دوباره اطلاعات!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks