عکس ها را تو اپلود سنتر بگذار این که گذاشتی باز نمیشه
سلام یه رم دارم ازش برای فیلم برداری عروسی استفاده شده
ولی وقتی میزنیم به کامپیوتر یکسری از فایل ها نیست و هم یک فایل با یه فرمت عجیب داخل مموری کارت هست
مشکل از کجاس؟ فیلم های طرف برای عروسیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 29-12-18 انجام شده است
|
|
لینک آپلود سنتر رو میدین؟ تو صفحه اول فروم اون بالا سمت چپ بود دیگه نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پسوند فایل و نام فایل رو کپی کن تو پست بعدی بگذار تا بررسی کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم از لحاظ ویروس مشکلی نداره ؟
کارت حافظه به دستگاه ویروسی متصل نشده ؟
M3RS4D 50062 (29-12-18)
متاسفانه به رم دسترسی ندارم دیگه یعنی دستم نیست ولی تو عکس واضح نوشته که چی هست فرمت ها بازم براتون الان کراپ میکنم میزارم که مشخص تر باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت حافظه داخل دوربین بوده و بعد داخل کامپیوتر گذاشتم که انتی ویروس داشته و بروز بده (دست خودم بوده میدونم ویروسی نیست)
تنها راه نجات دسترسی به سوروس فایل هاست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعات شما توسط ویروس کد شده
باید نوع ویروس مشخص بشه
--------------------
این روش هم تست بشه
Copy the corrupted MOV file.
Rename the video file extension to .AVI.
Launch the VLC media player.
Select VLC > Preferences, and then click on Input or Codecs.
Click on 'save' in the 'preferences' tab.
Select 'Always Fix' next to 'repair AVI Files'
M3RS4D 50062 (29-12-18)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks