چک کنید تو دیسک منیجمنت شناخته میشه یا نه
سلام
من یه فلش Silicon Power دارم که جدیدا وقتی میزنم به کامپوتر درایو مربوط به فلش در My computer ظاهر نمیشه. قبلا درست بود و الان فقط این فلش این مشکلو داره و بقیه فلش مموری ها درست هستن
میخواستم بدونم مشکل از کجاس و باید چکار کنم. ممنون
****Keep Thinking Different ****
|
نه متاسفانه شناخته نمیشه. ولی چراغ پشت فلش خاموش روشن میشه انگار یه فعالتی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
****Keep Thinking Different ****
یک شات با این برنامه بگیرید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...73/#post266578
این نرم افزار رو دانلود و امتحان کنید ببینید چی میشه
USB Flash Drive Recovery For Repairing
آخرین ویرایش توسط Mehrdad.A 88 در تاریخ 30-03-15 انجام شده است
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
am1n71 (30-03-15)
من هم دقیقا همین مشکل برایم پیش آمده است البته فلشم لامپ ندارد که بخواهد که چشمک بزند و اینکه بعد از اینکه ویروس گرفته است اینطوری شده است.
این نرم افزار را هم اجرا کردم ولیکن این پیام را میدهد و میرود.please insert a storage deviseچه کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ceut (09-05-15)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چکار کنم؟؟؟؟؟؟
دستور diskpart رو بزن . ببین فلش را ظرفیتشو رو میشناسه . نشد در تاپیک بالا که لینک دادم . پست بزنید و یک شات از برنامه chip genius بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hwcpmm (27-06-15)
فلش را بردم گارانتی گفتن که سوخته است و تعویض کردن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
love is beautiful
but
live is important
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks