درایور چیپست برد رو نصب کردید ؟
آخرین نسخه درایور مجیکن را نصب کنید .
نسخه نصب شده هم با CCLEANER حذف کنید .
سلام دوستان
من یه SSD samsun Evo 250 دارم
وقتی درایور Samsung_Magician
رو نصب میکنم
توی قسمت OS Optimization که میرم میخوام گزینه
Maximum Performance رو انتخاب کنم این ارور میاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا اینجوری نبود دیشب ویندوز رو تازه عوض کردم امروز اومدم درایورش رو نصب کردم که دیدم این سری این ارور رو میده
و اینکه قبلا توی قسمت Power Options یه گزینه به نام Samsung میومد که این سری اون گزینه نیومده
سیستم رو ریستارت کردم
یه بار برنامه رو کامل پاک کردم مجدد نصب کردم
ولی بازم تاثیری نداشت
چه جوری میتونم این ارور رو رفع کنم
|
iCe m@n (02-08-16)
چیپست والا برای ویندوز 8 موجوده توی سایت و برای ویندوز 10 ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل از اینم نصب نمیکردم ولی همچین مشکلی نبود
درایور مجیکن هم آخرین ورژن نصبه از سایت خودش دانلود کردم
همون درایور 8 رو نصب کن . کلا ویندوز 10 از اینطور مسائل زیاد توش اتفاق میوفته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز چیپست هم نصب کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم همون پیغام رو میده
آخه جالبه من سری های قبل که ویندوز 10 نصب میکردم حتی بدون نصب چیپست هم راحت تنظیمات انجام میشد
این سری نمیدونم چرا اینجوری میکنه
خطای سرویس میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون نسخه ویندوز رو نصب کردی ؟
iCe m@n (02-08-16)
|
نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوزی که تازه امروز منتشر شده ورژن نهایی 10 رو نصب کردم
یعنی امکان داره درایورش سازگار نباشه با ویندوز؟
چون آخرین ورژن داخل سایتش رو گرفتم
تنها چیزی میشه متصور بود ایراد از خود ویندوز هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iCe m@n (02-08-16)
یعنی جز تعویض ویندوز راهی برای فیکس کردن مشکل نیست؟
اگه حالا این گزینه Performance رو تنظیم نکنیم مشکل خاصی که توی سرعت و اینا پیش نمیاد؟
مشکل خاصی ایجاد نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iCe m@n (03-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks