به روز رسانی کنید . درایورها جدید را دانلود و نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قسمت اسمارت
به روز رسانی کنید . درایورها جدید را دانلود و نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قسمت اسمارت
dotsis (21-03-17)
|
ييي.pngبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان اون کار رو رو انجام می دهم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور چیپست رو از سایت ایسوس دانلود کردم و نصب کردم
ببخشید چه درایورهای دیگه رو باید دانلود کنم معذرت می خواهم سوال می پرسم اطلاع ندارم
الان SSD در چه وضعیتی ااست یا سالم است
من مشکلی نمیبینم . اگر مشکلی داشت باید یکی از پارامترهای قسمت اسمارت اخطار میزد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام درایورهای ممکن را دانلود کن .
منظور شما تنها درایور ها ی مادربرد است ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت سازنده ssd هم چک کن اگر فریم ویر جدیدی منتشر شده بود . اپدیت کن
dotsis (21-03-17)
|
تو سایت آموزشی برای آپدیت فریم SSD وجود دارد چون بلد نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو خود سازنده . روش اپدیت را عموما مینویسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید عضو بشی و این صفحه آموزشش هم هست
Premier SP600 Solid State Drive_Download_Solid State Drives_ADATA Technology
----------
SSD شما M.2 هست ؟
dotsis (22-03-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks