غم آخرت باشه عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم از کارتهای من که 3.5 و 2 سال قبل گرفته بودم و مرحوم شدن .اون زمان محدود و انگشت شمار وارد شده بود فی ۳۲۰~ فقطم با گارانتی یکساله ی خود فروشنده.الان که فی شده 100 گارانتی هم مادام العمر (فکر کنم دو سال دیگه تاکسی ها بعنوان اضافه ی پول خرد بدن دست ملت )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدیدتره 3 ماه قبل و قدیمی تره 10 روز قبل به رحمت ایزدی پیوستن.جنازه ها رو محض اینکه دست نامحرم نیفته نگهداشتم (البته اگه گارانتی میداشت با خاطر جمعی میدادم. فکر کنم اونا محرم هستن)
روشهای نرم افزاری که سهله، روش سخت افزاری هم جواب نمیده.شخصا بعنوان آخرین راه حل هیت دادم آخ نگفت و فرقی نکرد. (میخوام بدمش توی قسمت بعدی Die Hard نقش اول رو ایفا کنه)
فقط paragon hard disk manager میتونه درست نشون بده واقعا چه فاجعه ای خودبخود در چیپ حافظه رخ داده
این کارت قدیمی
اینم کارت جدید
توی فروم سن دیسک شکایت زیاده و گارانتی جوابگو.اما توی ایران پیشنهاد می کنم کسی سراغ سن دیسک نره. گرچه ترک عادت موجب مرضه، ماه قبل 128 گیگش (گارانتی مادام) از دیجی گرفتم هر روز اسپند دود میدم و گوسفند می کشم این دیگه چشم نخوره
تاپیک زیر و ص بعدش رو هم ببین
فروش مموری کارت های SanDisk Patriot Philips Team (سن دیسک 128گیگ و سری اکسترمی رسید) - صفحه 135

Bookmarks