با برنامه MINITOOL باید پارتشین ریکاوری کنید .
MiniTool Partition Wizard All Editions 9.1
سلام ، من هاردم رو دادم دست یه بنده خدایی اونم زده به تلوزیون خونشون ، بعد الان هارد دیگه توی مای کامپیوتر شناسایی نمیشه ! اما توی دیسک منیجمنت شناسایی شده ( دیسک 1 )
آخرین ویرایش توسط haj_farbod در تاریخ 03-04-16 انجام شده است
|
با برنامه MINITOOL باید پارتشین ریکاوری کنید .
MiniTool Partition Wizard All Editions 9.1
fernaspe (03-04-16), haj_farbod (03-04-16), HEXATOR (03-04-16)
خیـــــــلی ممنون از راهنمایی شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد درست شد
همین صب بردم پیش یه تعمیرکار ، میخواست 60 هزار تومن بگیره درستش کنه ؛ چه پول هایی از مردم میگیرن :|
mousso (03-04-16)
fernaspe (03-04-16), frankval (04-04-16), haj_farbod (03-04-16), HEXATOR (03-04-16)
واسه من هم یه همچین مشکلی پیش اومده...یه هارد رو کنار هاردم تو سیستم بستم و وقتی ویندوز بالا میاد تو مای کامپیوتر هارد رو اصلا نمیاره...توی دیسک منیجمنت نشونش میده ولی اسمی نداره (تو پرانتز اخرش زده:gpt protective partition)کلیک راست هم که میکنم روش هیچ گزینه ای فعال نیست
باید تبدیل بشه به mbr تا مشکل حل بشه .convert to mbrبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط olden برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
olden (17-04-16)
|
با برنامه خاصی باید این کارو کرد یا خود ویندوز داره؟دیتاها پاک میشه؟با برنامه EaseUS Partition میشه تبدیل کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با مینی تول که به دوستمون گفتم . بهترین برنامه در این زمینه هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط olden برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
olden (17-04-16)
دیتاها نمیدونین پاک میشه یا نه؟
عموما نمیشن ولی کار با این برنامه ها همیشه باید زمانی انجام بشه که دیتاها را بکاپ گرفته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط olden برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks