هارد به عنوان هارد دوم به یک سیستم که ویندوز داره وصل کنید و با این برنامه llf کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool
اگر باز جواب نداد اعلام کنید .
با سلام
من یک هارد internal رو به سیستم متصل کردم (هارد جدیدی نیست) و وقتی میخوام از disk management فرمتش کنم هیچ گزینه ای فعال نیست و فقط زیر درایور زده not initialized و وقتی میزنم initialized disk بهم ارور Data error (cyclic redundancy check) رو میده
با برنامه hdd sentinel چک کردم زده 100درصد سالم
کابل هم عوض کردم بازم همین مشکل هست
حتی من تمامی هاردها رو قطع کردم و ویندوز روی این هارد نصب کردم (کل هارد رو کردم یک پارتیشن) بدون هیچ مشکل! روی همون هارد زدم ویندوز چک دیسک انجام بده و داد ولی بازم بعده اینکه هارد ویندوز اصلیم رو میزنم همین مشکل رو دارم
روی هارد دیتایی نیست که برام مهم باشه (اگه بود فرمت نمیکردم!!)
نمیفهمم مشکل چیه
ممنون میشم کمک کنید
Monitor: Asus VX239H GPU: MSI GTX 750Ti OC 2GB MB: Gigabyte H97-Gaming 3 CPU: i5-4460 @ 3.20 RAM: Crucial Ballistix 2*8GB 1866SSD: Samsung Evo 850 120GB HDD: WD 1TB Black Caviar + WD 1TB Green Caviar + Seagate 2TB Baracuda PSU: Green GP685B
|
هارد به عنوان هارد دوم به یک سیستم که ویندوز داره وصل کنید و با این برنامه llf کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool
اگر باز جواب نداد اعلام کنید .
Mahyar.sfi (17-04-16)
توی تمام مدت فرمت کردن ارور .....format error occurred at offset.... the media is write protectedرو میداد و در آخر هم مشکل برطرف نشد
ولی یه نکته جالب اینکه این هارد رو به نام intel raid 1 volume شناخته و نه به اسم و مدل خوده هارد
آخرین ویرایش توسط Mahyar.sfi در تاریخ 17-04-16 انجام شده است
Monitor: Asus VX239H GPU: MSI GTX 750Ti OC 2GB MB: Gigabyte H97-Gaming 3 CPU: i5-4460 @ 3.20 RAM: Crucial Ballistix 2*8GB 1866SSD: Samsung Evo 850 120GB HDD: WD 1TB Black Caviar + WD 1TB Green Caviar + Seagate 2TB Baracuda PSU: Green GP685B
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از هر سه تا اسکرین شات گرفتم
جالبه که قبل اینکه با این برنامه hdd llf فرمت کنم این برنامه وضعیت هارد رو اوکی نشون میداد ولی الان میزنه unknown
دوست عزیز کابل ساتا را عوض کنید . محل نصب کابل دیتا سایتا به هارد روی برد هارد را با گوش پاک کن آغشته به الکل تمیزکنید خشک شد دوباره تست بگیرید . هاردتون وضعیت جالبی نداره . احتما ایراد فریم ویر دستگاه باید باشه .
|
هم کابل ساتا را جا به جا کردم هم اینکه این هارد رو به پورت هایی که اونیکی هاردها وصل بودن و اوکین جا به جا کردم وضعیت همینه
من نمیفهمم چرا میشه روش ویندوز نصب کرد و خیلی خوب کار میکنه ولی وقتی میشه هارد دوم به این شکل میشه
سایت سازنده را چک کنید . مخصوصا اگر سیگیت هست . سری 7200.14 هم نیاز به اپدیت سریع فریم ویر دارند همانند سری 7200.11برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که فاجعه جهانی ایجاد کرده بود .
هارد WD Green هستش
یه مشکلی که هست فک کنم بخاطر اینکه قبلا این هارد raid شده مشکل داره چون این هارد 1tb هست ولی همونطور که تو screen shot دیدین این رو به عنوان یک هارد 2tb میشناسه
اونیکی هاردی که باهاش raid بوده دیگه موجود نیست من نمیدونم باید چیکار کنم
فکر نمیکنم مشکل از فریم ور باشه
خوب قضیه فرق کرد . الان مشخص شد چرا این حالت شده به خاطرRAID هست . باید تو محیط یکبار با ACRONIS DISC DIRECTOR پارتشین ها پاک بشه دو باره هارد پارتشین بندی و فرمت بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks