در حال نصب ویندوز بودم که اعلام شد باید GPT باشه برای کانورت دستور CMD زدم Select Drive و سپس Clean پارتیشن ها پاک شد بعد کانورت به GPT شد ویندوز نصب شد ولی پارتیشن ها پریده و بصورت RAW شده
چطور میشه پارتیشن ها با فایل ها برگردند؟
کاربر شهرسختافزار
در حال نصب ویندوز بودم که اعلام شد باید GPT باشه برای کانورت دستور CMD زدم Select Drive و سپس Clean پارتیشن ها پاک شد بعد کانورت به GPT شد ویندوز نصب شد ولی پارتیشن ها پریده و بصورت RAW شده
چطور میشه پارتیشن ها با فایل ها برگردند؟
|
|
برنامه MiniTool Partition Wizard را نصب کنید و از طریق قسمت پارتشین ریکاوری پارتشین های آسیب دیده رو repair کنید . شما بدترین ممکن را برای تبدیل به gpt انجام دادید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lii (04-10-19)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه باز شد ولی kegen این برنامه باز نمیشه در بدو اجرا صدای اهنگی میاد و سریغ قطع میشه
آخرین ویرایش توسط lii در تاریخ 04-10-19 انجام شده است
نسخه پرتابل برنامه را استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lii (04-10-19)
کاربر شهرسختافزار
بله با پرتابل داره انجام میشه، من گذاشتم روی Quick اسکن و فعلا هفت درصد شده، بعد از اتمام اسکن چه اتفاقی میفته؟ فایل هارو نشون میده؟ و سپس میتونم بکاپ کنم یا وضعیت پارتیشن هارو درست میکنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته لپتاپ من نیست خود همسایه این کار رو باهاش کرده و تا دوشنبه هم نیاز داره
خودش میگه تا فردا اگه درست نشه میبره مرکز دیتا سنتر
کاربر شهرسختافزار
خب اسکن تموم شد و درایو خاصی رو نشون نداد همون raw هارو نشون داد
الان دیتا ریکاوری رو زدم ولی به نظر میاد کامل ریکاوری نمیکنه مثلا jpg ها رو در یک دسته قرار داده و با نام recovered jpg پیدا میکنه
یادمه من یکبار با یه برنامه دیتاهارو به درستی و با نام اصلی ریکاوری می کردم البته اسم برنامه رو یادم نمیاد
|
|
این دیتا پیدا نمیکنه کارش برگشت پارتشین هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Best Partition Recovery Software for Windows 10/8.1/7
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks