برید تو دیسک منیجمت و change drive letter رو بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط drtrabit برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
بنده یک هارد اکسترنال Adata مدل HD710 یک ترابایت امروز خریدم.
مشکلی باهاش دارم اینه که وقتی این هارد رو به کامپیوتر وصل میکنم توی مای کامپیوترم نمایش داده نمیشه. درصورتی که وقتی توی قسمت hardware and suond فضای کنترل پنلم میشم هارد دیسک رو نشون میده که بدون هیچ مشکلی وصله .
میخام ببینم چطوری میتونم هارد دیسک رو توی مای کامپیوتر هم نمایش بدم. این مشکل فقط ماله کامپیوترمه چون من اینو به لپ تاپم زدم بدون هیچ مشکلی ست شد و تونتسم ببینمش.
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 15-07-15 انجام شده است
|
برید تو دیسک منیجمت و change drive letter رو بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط drtrabit برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Optimus Prime (17-07-15)
چطوری توی دیستک منیجمنت برم؟
کلیک راست روی my computer کلیک روی manage پنجره ای که باز میسه disk managment . میرین روی درایو هارد اکسترنال روی درایو کلیک راست میکنید و change drive letter and path رو میزنی .
nima_hl (15-07-15), Optimus Prime (17-07-15)
دوست عزیز جساراتا من این گزینه رو دارم. اگر تیم ویور دارید میشه خودتون برام زحمتش رو بکشید؟
با اینک هارد به کامپیوتر وصله اما اصلا توی اون قسمتی شما گفتی هارد نبود. فقط پارتیشن های هارد اصلیم و دی وی دی رایترم بود
|
هارد تو دیوایس منیجر شناخته میشه یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط drtrabit برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه . نشناخته
اما توی hardware and sound شناخته
لطفا هم از hardware and sound و دیوایس منیجر شات بزارید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط drtrabit برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Optimus Prime (17-07-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks