پیج فایل رو غیر فعال کردم و بازی کرش کرد ولی هنوز رم پر نمیشه و 1 گیگی خالی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی rise of tomb raider در تنظیمات highe 35 اف پی اس میگیرم ولی برای راحت تر بازی کردن روی مدیوم بازی میکنم(داخل تمامی بازی هایی که قبل تست کردم همین اتفاق می افتد و کاری به تنظیمات گرافیکی هم ندارد چه روی بالاترین تنظیمات باشد چه روی کمترین تنظیمات این اتفاق می افتد).برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alim13m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی rise of tomb raider در تنظیمات highe 35 اف پی اس میگیرم ولی برای راحت تر بازی کردن روی مدیوم بازی میکنم(داخل تمامی بازی هایی که قبل تست کردم همین اتفاق می افتد و کاری به تنظیمات گرافیکی هم ندارد چه روی بالاترین تنظیمات باشد چه روی کمترین تنظیمات این اتفاق می افتد).برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks