ببینید موقع اتصال توی دیوایس منیجر شناسایی میشه یا نه . اگر نمیشه . هاردتون صدمه دیده .
سلام دوستان من تا دیشب هاردم خیلی خوب کار میکرد ولی وقتی وصلش کردم به ریسیور دیجیتال ی فیلم باهاش ببینم ی دفعه گیر کرد و بعدش هاردو کندم دوباره وصل کردم ولی دیگه شناسایی نشد نه رو کامپیوتر نه رو ریسیور ولی چراغش روشنه اما چیزی بالا نمیاد لطفا راهنمایی کنید
مدلش هم ADATA 2tb
|
mrnima (09-09-16)
آره داخل دیوایس منیجر هست چیکار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mrnima در تاریخ 09-09-16 انجام شده است
خوب ببینید تو این برنامه شناسایی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrnima برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MiniTool Partition Wizard
mrnima (09-09-16)
آره ولی نوشته unallocatedبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سمت چپ برنامه نوشته پارتشین ریکاوری را بزنید و FULL SCAN کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrnima برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
مشکلم حل میشه اسکن تموم شد؟فایلام پابرجان؟
بله به احتمال بسیار زیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrnima برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون دمتون گرم
آخرین ویرایش توسط mrnima در تاریخ 09-09-16 انجام شده است
فقط فول اسکن کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrnima برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم مراحل کار به صورت تصویری
https://www.partitionwizard.com/help...-recovery.html
salpc (09-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks