از چه فلشی استفاده میکند با چه حجمی ؟
یک شات از تنظیمات برنامه rufus موقع بوتیبل کردن بگذارید .
سلام
چندتا وین 7از سایت دان کردم با پسوند iso حجمش 4.57گیگ می باشد با این نرم افرار انتقال دادم توی فلش میشه 1200مگ-پس چرا کم میکنه؟؟؟؟؟هم کامپیوتر دارم هم لب تاب-دوتا هم فلش دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا فقط fat32ذخیره میشه توی فلش با این نرم افزار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
این دو نرم افزارم تست کردم
Rufus
UltraISO
بوت میشه
تو مراحل نصب ویندوز بعضیا از فایلا را شناسایی نمیکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کمک . راهنمایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
فلش tdk8گیگ و سیلیکون پاور 32گیگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
فلش tdk8گیگ و سیلیکون پاور 32گیگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فلش 8 گیگ استفاده کنید و به صورت فت 32 فرمتش کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حجمش بالای 4گیگ هست ویندوز فت 32 جواب نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فلش 8 گیگ رو با rufus فت 32 فرمت کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایزو استاندارد ویندوز 7 استفاده کنید .
|
تاثیری نداشت مثله همون پست اولبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دارید یک جای کار اشتباه میکنید یا فایل ایزو شما مشکل دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3تا فایل ایزو دان کردم از 3تاسایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شات گذاشتم که .....
این برنامه رو هم تست کنید
Universal USB Installer – Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linux
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks