سلام وقت همه عزیزان بخیر
ببخشید بنده یه ssd m.2 ای دیتا دارم که کلا کمتر از 2 هفته روشن بوده و کار کرده ولی سلامتش 99 درصد شده میخواستم بدونم علتش چی هست؟Capture.PNG
کاربر شهرسختافزار
سلام وقت همه عزیزان بخیر
ببخشید بنده یه ssd m.2 ای دیتا دارم که کلا کمتر از 2 هفته روشن بوده و کار کرده ولی سلامتش 99 درصد شده میخواستم بدونم علتش چی هست؟Capture.PNG
|
|
سلام مسئله نگران کننده ای نیست . میزان نوشتن روی SSD هست و 99 درصد مشکلی ایجاد نمیکنه . فقط هر از چند گاهی دوباره سلامت رو بررسی کنی . زیر 50 درصد نگران کننده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ara7394 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ara7394 (06-03-21)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون مهندس
ببخشید یه سوال بی ربط به عنوان اگر مشکلی داره بگید یه تاپیک دیگه بزنم
آقا امید عزیز من یه هارد هم دارم این 11 تا دیتا روی Interface crc به عنوان ارور میشناسه میخواستم ببینم مشکلی داره یا در آینده ممکنه باعث مشکل بشه؟ با کابل ساتای دیگه هم امتحان کردم
ببخشید بی ربطه
آخرین ویرایش توسط ara7394 در تاریخ 06-03-21 انجام شده است
خطای CRC گاهی باید کانکتور دیتای هارد را با گوش پاکن و المل سفید تمیز کنید خشک شد دوباره تست کنید ممکنه خطا به حداقل برسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ara7394 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
همین کار رو انجام دادم ولی فرقی نکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بنظرتون خیلی خطای مهمی نیست بیخیالش بشم
نه زیاد مهم نیست . ولی زیر نظر داشته باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ara7394 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ara7394 (07-03-21)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks