سلام
برد b250 و سی پی یو i5 دارم اما هنگام نصب ویندوز در درایو c هارد کامپیوتر قبلی این ارور رو میده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل کجاست به نظر شما؟
ویندوز 10 uefi
ویندوز قبلی : 7
سلام
برد b250 و سی پی یو i5 دارم اما هنگام نصب ویندوز در درایو c هارد کامپیوتر قبلی این ارور رو میده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل کجاست به نظر شما؟
ویندوز 10 uefi
ویندوز قبلی : 7
|
اگر درایوی که داری توش ویندوز نصب میکنی،اطلاعاتش واست مهم نیست،بر روی درایو C کلیک کن و Deleteـش کن و سپس یدونه دیگه Create New بزن و بساز، و حلا بر روی این درایو جدیده، نصب رو شروع کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (26-04-17)
هارد باید از MBR به GPT تغییر بدی . با برنامه Acronis DISC Director میتونی انجام بدی . GPT بشه حل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (26-04-17)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه اطلاعات c مهم نیست . پس دیلت میکنم موقع نصب ویندوز و مجدد همون رو createمیکنم
اما یه سوال
پارتیشن های دیگه اطلاعات شخصی و مهم توش هست فرمتشون raw نمیشه؟؟؟
خیر نمیشه . با برنامه های پارتشین بندی انجام بدید . دلیلی برای raw شدن نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks