درود من یک ssd سامسونگ دارم که اون رو با ساتا 3 (6GB) به مادربرد وصل کردم. و بعد حالت AHCI و S.M.A.R.T رو فعال کردم. اما این وسط یک مشکلی هست اونم اینکه ویندوز ssd رو به عنوان فلش شناسایی میکنه! و حتی قابلیت Eject هم داره! در انجمن های نرم افزاری مطرح کردم، دوستان گفتند که بگرد و درایور ها و آپدیت های مادربرد و سیستم رو کامل پیدا و نصب کن. که همین کار رو هم کردم. اما بدتر شد که بهتر نشد! داخل Driver Pack یکی از درایور هایی رو که شناسایی میکنه Marvell برای ساتا 3 هست. که بعد از نصب نه تنها ssd به عنوان فلش شناخته نمیشه بلکه به عنوان solid state derive هم شناخته نمیشه! و ویندوز بعد از نصب درایور اون رو هارد دیسک معمولی شناسایی میکنه... و مورد دیگه اینکه سرعتی که ssd توی تست بنچمارک ها بهم میده حدود 300هست... البته یک سری دوستان بهم گفتن که باید مادربردت رو عوض کنی، میخواستم نظر شما دوستان رو هم بدونم. مادربرد: Gigabyte PA65 پارتیشن بندی GPT هست و ویندوز در حالت UEFI نصب شده. و اینکه اگر بخوام مادربرد رو عوض کنم، از کجا باید مطمئن بشم مادربردی که میگیرم دیگه این مشکل رو نداره؟ پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی هاتون و اینکه وقت میذارید.

برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !

شما یکبار مجدد ویندوز را نصب کنید . به هیچ عنوان درایور پک استفاده نکنید چون دردسر سازه
بعد با برنامه مخوص سامسونگ را اجرا کنید تا از صحت قطعه مطمئن شوید .
در ضمن بنچمارک بگیرید و همچنین با ssd-z از مشخصات ssd شات بگذارید
مادربرد شما خیلی قدیمه و حتی ssd هم بگذارید به دلیل قدیمی بودن چیپست مادربرد عملکرد خوبی نخواهید داشت