از پارتشین ریکاوری برنامه minitools استفاده کنید . پارتشین های شما تبدیل به raw شده
یک هارد 1 ترابایت سیگت دارم از دیروز به مشکل خورده و درایوها باز نمیشه. اطلاعات روش برام خیلی مهم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزار HD Tune خطای زیر رو ازش میگیره
اطلاعاتش پاک نشده و روش هست. میخوام اول بتونم اینها رو بردارم بعد پارتیشن پاک کنم. برنامه اکرونیس هم نمیونه وارد درایو بشه
فروش سریال لاست،قهرمانان،فرار از زندان،24،آلیاس،فرینچ و... هر ديسكت 500 تومان
|
arezoojoon (13-05-15), M3RS4D 50062 (13-05-15)
والا بعد دو سه دفعه ریست کامپبوتر خود به خود درست شد
جالب این هارد رو دو سیستم تست کردم.
- - - Updated - - -
یکی مثل شما میاد راهنمایی میکنه. یک بنده خدایی هم پیغام خصوصی داده بیا برات ریکاوری کنم. دنبال بازار کارش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروش سریال لاست،قهرمانان،فرار از زندان،24،آلیاس،فرینچ و... هر ديسكت 500 تومان
AMD>INTEL (13-05-15)
نمیشه مقایسه کرد . به هر حال هرکسی تخصصی دارد و برای اون زحمت کشیده و درآمدش هم از این راه هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arezoojoon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من یه هارد External 500g دارم اونوقد پارسال روش لینوکس نصب کردم (تانصف) بعد برای لینوکس 250 گیگ رو قابل اسفاده گذاشتم (دوتا پارتیشن) اونوقت الان کلا هاردم شده 250 حتی موقعی که به ویندوز میزنم البته توی disk management می گه دوتا درایو دارم ( حدود 250) فرمت هر دوتا Primary هست چی کار کنم برگرده به روز اولش .؟(محتواش رو هم نمی خوام)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خبات کریمی (11-06-15)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid.r برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پارتیشن ها رو حذف کنید و از نو پارتیشن بندی کنید
ترجیحاً با EASEUS Partition Master
|
omid.r (11-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks