توی لپتاپ در قسمت disc drive نمیاد ؟
hossein_76 (17-03-17)
|
عکسه درست رو به پست اول اضافه کردم
نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی هم هارد رو به لپتاپ وصل میکنم چراغش و دیسکش بی مشکل میچرخه ولی ویندوز هیچ واکنشی نشون نمیده!
به پورت usb 2.0 وصل میکنی یا usb 3,0برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein_76 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لپتاپم دوتا پورت usb 2.0 و یدونه usb 3.0 داره که همشونو چک کردم تفاوتی نداشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایورهای لپتاپ را با درایور پک که نصب نکردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein_76 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با DVD خوده لپتاپم نصب کردم
درایورهای جدیدتر چیپست و usb را از سایت سازنده بگیر و مجدد نصب کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein_76 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر باز مشکل بود
با یک لینوکس لایو بوت کن دستگاه رو ببین شناسایی میشه یا نه اگر شد
مجدد ویندوز را نصب کن
EHSANRF (17-03-17), hossein_76 (17-03-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks