سلام دوستان وقتتون بخیر.
سیستتم چند روزی دچار مشکلی شده بود که خودم قادر به رفع مشکل نبودم. سیستمو به فروشگاهی سپردم تا رفع عیب کنن که نتیجش تعویض پاور شد.
اما متاسفانه کارکنان فروشگاه بدون اجازه من اقدام به اورکلاک رم من کردن. و تایمینگ رم های منو دستکاری کردن. مادربرد من z77 sabertooth و رم های من 4 تا رم باس 1600 corsair vengeance هستش.
وقتی وارد بایوس شدم دیدم تنظیمات قسمت رم از روی Auto به 130 تنظیم شدن و فرکانس من با 48 واحد افزایش شده 1648. وقتی باهاشون تماس گرفتم گفتن مشکلی نیست و برام تنظیم کردن که سرعت بهتری دریافت کنم.
اما متاسفانه این کارشون تاثیراتی داشته در ویندوز و گیمینگ. در هنگام کار با ویندوز هر چند دقیقه صفحه چشمک میزنه و پوشه ها و برنامه هایی که باز هستن سیاه میشن و با minimize ;کردن مشکلش رفع میشه.
مشکل بعدی اینکه هر بازی ای چه بازی های قدیمی و جدید وقتی وارد بازی میشم یا در قسمت اول که تبلیغات هستش یا در منوی بازی و یا در هنگام بازی یهویی فریز میشه و تا وقتی minimize نکنم و به دسکتاپ برنگردم و دوباره وارد بازی نشم مشکل حل نمیشه.
تنظیمات بایوس رو Default کردم و ویندوز عوض کردم اما متاسفانه مشکلات همچنان برقراره.
میخواستم دوستانی که اطلاعی از این وضعیتها دارن کمک کنن منو که این مشکلات بخاطر خراب شدن رم هستش یا مادر برد ؟؟؟؟ لطفا توضیح بدید.......
هر دفعه که یکی از اسلت های رم رو خالی میکنم مشکلات کمتر میشه.
4 تا رم : چشمک زدن صفحه و سیاه شدن برنامه ها. قفل کردن بازی ها در صفحه تبلیغات و در منو.
3 تا رم : قفل کردن بازی ها در صفحه تبلیغات و در منو.
2 تا رم : قفل کردن بازی بعد از چند ثاینه بازی کردن.
MB asus z77 sabertooth
CPU intel 3770k
VGA ASUS GeForce GTX 780 Ti DirectCU II
RAM corsair vengeance 4*4GB bass 1600
SSD a-data ssd sx910 256g
Power green 850b oc
CPU Coler Green GLC120-EVO GLACIER 120 EVO