سلام .
SSD توی بایوس شناخته میشه ؟
مشخصصات کامل سیستمتون رو قید کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام .
SSD توی بایوس شناخته میشه ؟
مشخصصات کامل سیستمتون رو قید کنید
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 30-01-15 انجام شده است
Apacer (31-01-15), green_ice_hz (30-01-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام، بله تو بایوس شناخته میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza Eshraghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Core i7 920, giga x58 ud3r rev.10 , cooler master v 750, 3 * 1gig gskill, gtx 750 ti zotac, wd 1 tb blue *2 160 gig maxtor* ssd m6s plextor
منظورتون از ستآپ چیه دوست عزیز؟
کاربر شهرسختافزار
منظورم فایل نصبی C++ بود چون اون ارور حاکی از عدم هماهنگی نسخه ستاپ و ویندوز داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و گفتم عدم هماهنگی از نظر 32 و 64 بیتی بودن
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 30-01-15 انجام شده است
green_ice_hz (30-01-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza Eshraghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدالان یه موضوعی که هست، اینکه ورژن های بالاتر راحت ریخته میشه و از طرفی برای نصب کردن برنامه هایی مثل 3d max و cad باید هر دوتا نسخه 32 و 64 بیتش ریخته بشه، که من ورژن های 2010 و بالاتر رو بدون مشول ریختم اما ورژن 2005 و 2008 .....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza Eshraghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این C++ در پوشه Tools اغلب دیسک های بازی موجودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می تونید با ستاپ دیگه ای تست کنید همین 2005 و 2008 رو ؟ یا دانلود کنید ؟
الآن نسخه ویندوزتون دقیقاً چیه ؟
green_ice_hz (30-01-15), Shahryar (31-01-15)
کاربر شهرسختافزار
من از چند جا گرفتم و تست کردم اما نشد، نسخه ویندوز win 7 ultimate service packe 1برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza Eshraghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks