درایورها چیپست رو نصب کرده بودی یا نه ؟
سلام
چند ماه قبل تا یه هفته ی پیش ویندوز 10 نصب کردم و الان برگشتم به ویندوز 8
یکی از مهم ترین دلایل برگشتم اینه که ssd samsung evo 850 ام (120 گیگ) تو ویندوز 10 حداقل 3 تا 4 برابر سرعتش کمتر از ویندوز 8 هه و انگار مثل هارد معمولی عمل میکنه
تفاوت نرم افزارهای نصب شده ، فقط فایروال کمودو اضافه تر نصب بود توی ویندوز 10
سرعت طوری بود که تو ویندوز 8 ، سیستم 7 ثانیه ای کل ویندوز رو بالا میاره ، تو ویندوز 10 حدود 15 تا 20 ثانیه طول میکشید
این رو بگم که از یکی دیگه که این ssd رو داشت ، میگفت تو ویندوز 10 مشکل سرعت نداره
بعد بگم که همین بکاپ خودم رو که تو سیستم با هارد معمولی ریکاوری میکردم ، واسه من با ssd که 15 تا 20 ثانیه ای بالا میومد ، واسه اونا 30 تا 40 ثانیه طول میکشید با هارد معمولی
مشکل از چی هست؟
اینم یه تاپیک شبیه مشکل من :
Samsung 850 Evo - Not getting desired speeds [Windows 10] - windows 10 - Storage
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
|
Optimus Prime (16-10-15), SajjadKhati (16-10-15)
آرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
SajjadKhati (16-10-15)
آره
سرعت خوندنش تا 500 هم میره
سرعت نوشتنش اگه بالای 1 گیگ بشه تا 140 از اینا
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 16-10-15 انجام شده است
SajjadKhati (16-10-15)
|
rapid رو نه
آره
rapid تو هر دو ویندوز غیرفعاله . تو ویندوز 10 که نسخه 4.6 samsung magication ساپورت نمیکرد . الان 4.7 شو نمیدونم
کلا برا rapid رم ندارم
درایور ویندوز ده رو نصب کردی ؟ یا درایور قدیمی نصب کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 10 مشکلات زیادی داره .
SajjadKhati (16-10-15)
آره درایورا این چیزا همش نصبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه مشکلی؟
من فقط همین ناسازگاریش با ssd مشکلم بود
این بر میگرده به همون درایور چیپست مادربرد . سایت گیگابایت رو چک کن و درایور جدید چیپست رو برای ویندوز 10 نصب کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (16-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks