عطا جان با تبدیل usb وصل کردی ؟ احتمالا از کنترلرش هست . این مورد کم و بیش در ssd ها وجود دارد
با سلام و عرض ادب خدمت همه کاربران عزیز و دوستان گرامی :
دوستان یک عدد SSD از برند OCZ دارم با ظرفیت 128گیگ که چند روز پیش خواستم روش ویندوز بزنم و روی یه سیستم دیگه ازش استفاده کنم
که متاسفانه سیستم اصلا این درایو جامد رو نشناخت / روی چند سیستم هم تست کردم ولی بازم مشکل پابرجا بود و حتی باعث کند بالا اومدن اون
سیستم میشه لذا از دوستان عزیز و کاربرانی که به چنین مشکلی برخوردند راهنمایی کنن برای حل این مورد .
لازم به ذکره که درایو جامد نه در بایوس قابل شناسایی هست و نه در هیچ جای دیگه و فقط در دیسک منجر وجود داره به عنوان درایو خام که متاسفانه فرمت نمیشه
و با چند نرم افزار پارتیشن بندی در حالت بوت هم بررسی شده که هیچ کدوم نشناختن درایو جامدمون رو .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ᗩTᗩ در تاریخ 25-10-16 انجام شده است
|
ᗩTᗩ (26-10-16)
با سلام و عرض ادببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه متاسفانه با تبدیل هنوز تست نکردم و حتما این کار رو میکنم و اطلاع میدم چون فک کنم آخرین راه کار هست
راستی این درایوهای جامد تعمیر که نمیشن ؟ چون تا جایی که من میدونم فقط تعویض میشن البته مال من گارانتیش تموم شده
نه تعمیر خاصی ندارند . کنترلر هاش هم در بازار نیستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ᗩTᗩ (26-10-16)
البته عطا جان این مورد هم اشاره کنم . ایرادات فریم ویر هم میتونه عامل مشکلت باشه . در کل تو ایران خیلی روی تعمیرات ssd کار نشده .
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا خیلی تلاش کردم ولی به هیچ جایی نرسید متاسفانه و باید کم کم خداحافظی کنم باهاش
|
یک توصیه میکنم . برای راه آخر SSD را باز کن . با تینر فوری 2000 و فرچه به خوبی تمیزش کن . بگذار خشک بشه . این تمیز کاری گاهی جواب میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ᗩTᗩ (27-10-16)
سلام و تشکر از استاد عزیزم امید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به روی چشم این مورد آخر رو هم انجام میدم
AMD>INTEL (27-10-16)
فقط تا میتونی سعی کن تینر به زیر چیپ ها مخصوصا کنترلر بره تا کاملا بشوره . بعد بگذاره حدود 3-4 ساعت خشک بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ᗩTᗩ (28-10-16)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به روی چشم امید جان عزیز / راستی تینر جایگزین بهتری هم داره ؟ یا خودش بهتره ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks