کاربر شهرسختافزار
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosein1666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سازنده چیپ متفاوته ولی در مجموع مشکلی ایجاد نمیکنه .و اعداد تایمینگ تو فرکانس 2666 مهمه که هر دو در تایمینگ یکسان ست میشه بعد از فعالسازی XMP
معمولا مدل ها همسان دارای چیپ مشابه هستند ولی در برندهای نه چندان مطرح ممکنه بعد از اتمام بافر کارخانه از چیپ های متفاوت استفاده کنند . پس نگران نباشید مهم ست بودن تایمینگ ها در فرکانس 2666 هست .
hosein1666 (15-09-20)
کاربر شهرسختافزار
ممنون مهندس از کجا تشخیص بدم cl اصلی رمم چنده بدون xmp عددش 17 با xmp میره روی 16برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخام ببینم cl کارخونه ای رمم چنده چون رو رمم ننوشته
1.png2.png
آخرین ویرایش توسط hosein1666 در تاریخ 15-09-20 انجام شده است
XMP رو حتما فعال کنید تا روی تایمینگ بهتری ست بشند .هر دو رم روی 2666 XMP تایمینگ مشابه ای را میدن غیر این برای ست کردن با هم روی CL بالاتری ست میشن . پس XMP را فعال کنید تا تایمینگ ها بهتر شوند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosein1666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مهندس جان متوجه شدم من فقط سوالم اینه اون cl ای که روی لیبل رم میزنن برای من چنده ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون روی لیبل رمم ننوشته
الان میخام رمهام رو بفروشم بزنم cl چنده با توجه به دوعکس زیر ؟ (روی 3000 با cl 16 کار میکنه رو 2400 با cl 17) الان میخام بفروشم بزنم cl 16 یا cl 17
1.png2.png
آخرین ویرایش توسط hosein1666 در تاریخ 15-09-20 انجام شده است
عدد صحیح 16 یا 17 هست . که بر اساس فرکانس و xmp متغییر است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosein1666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hosein1666 (15-09-20)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks