فقط این هارد 40 من ide هستش و فلاپی درایو هم ندارم.
به سیستم سالم هم نصبش میکنم توی ویندوز هارد رو نمیشناسه .
چطوری میتونم بد سکتور هاش رو از بین ببرم و روش ویندوزم رو نصب کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم جدیدی به دستم رسیده که موقعی که ویندوز میخام نصب کنم هنگامی که به انتخاب درایو میرسه یه ارری میده و میگه سخت افزار ر و چک کن.
هاردش رو روی سیستم سالم نصب کردم باز همون ارر اومد.
پس مشکل از هارد هستش.
حالا من راهی داره بتونم درستش کنم ؟ شاید بد سکتور داشته باشه.
چندین سال پیش هم یه همچین هاردی رو خودم داشتم دادم تعمیرات گفت چندین ساعت باید بزارم تا درست بشه بعدش 6 تومن هم گرفت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Amin4All در تاریخ 14-04-12 انجام شده است
|
|
فقط این هارد 40 من ide هستش و فلاپی درایو هم ندارم.
به سیستم سالم هم نصبش میکنم توی ویندوز هارد رو نمیشناسه .
چطوری میتونم بد سکتور هاش رو از بین ببرم و روش ویندوزم رو نصب کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با نرم افزار میتونی 2-3 تا بدسکتور رو رفع کنی اگه زیاد باشه فایده نداره
Rezasam1 (14-04-12)
با دستگاه هم میشه رفع کرد ؟
یعنی بدم بیرون ؟
شاید با همون دو سه تا کار کرد .
با چه نرم افزاری باید انجام بدم ؟ و اینکه دقیقا چیکار کنم ؟
کاربر شهرسختافزار
اگه خود میخواهی ردیف کنی که بعید میدونم با نرم افزار HDD Regenerator 2011 v11.0011 میتونی تست بزنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin4All برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا اینکه بدی اینجا براتون درستش کنند
من شهرستانم. اون سایت باز نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HDD Regenerator رو که نصب کردم توی ویندوز باید باهاش کار کنم یا باید دیسک راه انداز داس درست کنم ؟ روی سی دی هم دیسک راه انداز قابل بوت درست میکنه ؟
بعد از اینکه بوت شد چی میاد و چیکار باید کنم ؟
مگه اینایی که بیرون انجام میدن چی کار میکنن ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
http://kingdanlod.blogfa.com/post-429.aspxبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin4All برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks