باید با ساپورت adata تماس بگیری . کاری از دوستان بر نمیاد اگر فایل اپدیت فایل گم شده داره .
سلام دوستان
من این مدل ssd رو میخواستم اپدیت کنم که میزنه فایل SYS_STBC.bin رو نمیتونه پیدا کنه اتفاقا چنین فایلی هم نیست فریمور رو هم دوباره دانلود کردم دیدم باز هم تفاوتی نمیکنه
s592 هم دارم که دیدم اخرین اپدیتش اخر 2009 بود که من اواخر 2010 خریدم شماره ی اپدیتش یکی بود و نیاز به اپدیت نداشت ولی s596 turbo اخرین اپدیتش 110512 هست که متاسفانه به این مشکل برخوردم و نمیتونم اپدیت کنم
آخه خنده داره چنین فایلی کلا موجود نباشه در فایل آپدیت ، گفتم مطرح کنم شاید دوستان راهکاری داشته باشند
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
amirpcp30 (23-04-16)
سلام ممنون گفتم احتمالا دوستان نظری داشته باشند مثلا اینکه از سایت دیگه ای اپدیت رو بگیرم و فایل سالم باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهشون دو روز قبل پیام دادم دیدم که امروز جواب دادند ، این هم شاتی که براشون فرستادم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم جواب :
Please check the file name (five numbers of the file ) matching the latest five digits of the “Signature” number shows in the screen. To be able to update the Firmware of your SSD drive successfully, please use AHCI mode in the Bios and open the Firmware update Tools as “Open as Administrator”. If still not solved, please try to uninstall the latest AMD AHCI driver, reboot and it will install the standard Microsoft AHCI driver automatically. After updating you can reinstall the latest AMD drive. Please try and let us know. Please feel free to contact us if you have any further questions.
نوشتم که در حالت run as admin بوده و همینطور ahci و این هم ذکر کردم که تحت بوت با داس بود ، این دو لینک اموزش خودشون برای اپدیت و لینک اپدیت رو فرستادم که به این صورت اپدیت کردم:
ADATA S596 Turbo Firmware Upgrade User Guide V2.0:
http://www.adata.com/downloadfile_driver.php?file=ADATA%20S596%20Turbo% 20Firmware%20Upgrade%20User%20Guide%20V2.0.pdf
ADATA S596 Turbo Firmware Update Tool V2.0:
http://www.adata.com/downloadfile_driver.php?file=ADATA%20S596%20Turo%2 0Firmware%20Update%20Tool%20V2.0.rar
و همینطور ذکر کردم که فایل SYS_STBC.bin در این فایله نیست که این رو دوباره پاسخ دادند:
We suggest you to do firmware updating under AHCI mode, which can be made in BIOS. Since you had downloaded 5.2.5 or 5.8.2 firmware, please check if you can see corresponding vic. If not, your SSD is now with the most update firmware already.
Attached files are the steps for your reference.
Please feel free to contact us if you have any further questions.
فک میکنم من اشتباه ترجمه میکنم راهنمایی کنید ممنون میشم
با سپاس
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 25-04-16 انجام شده است
amirpcp30 (25-04-16)
درسته ولی دقیقا چیزی که برای همین ssd رو دانلود کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور از این جواب رو شما میدونید؟:
We suggest you to do firmware updating under AHCI mode, which can be made in BIOS. Since you had downloaded 5.2.5 or 5.8.2 firmware, please check if you can see corresponding vic. If not, your SSD is now with the most update firmware already.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
amirpcp30 (25-04-16)
|
خدمت شما:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://img.upload724.com/images/9128...0017462459.jpg
دوست گرامی متاسفانه چیزی دستگیرم نشد . چون فریم ویرش هم به اون صورت که اپدیت هاش هست ننوشته . تو جوابشون هم نکته خاصی ندیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (25-04-16)
ممنون از توجه شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فریم ویرش 100730 هست همونطور که دیدید ، اخرین فریم ویرهم 110512 هست ، در صفحه ی اخرین Manual که لینک گذاشتم نوشته که ورژن دو اپدیت برای تغییر از 100730 به 110512 هست که همونطور دید به این مشکلا بر میخورم :
http://img.upload724.com/images/7877...2157880092.jpg
در این صفحه لینک دانلود ورژن دو + manual هست
http://www.adata.com/en/ssd/download/103
به نظرتون اپدیت تاثیری در smart میزاره یا نه؟ منظور این هست که گزارشاتشو بیشتر یا دقیقتر کنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (25-04-16)
تو این برندها فریم ویر وضعیت را خرابتر نکنه بهتر نمیکنه . تو کروشیال یا سامسونگ یا ocz و اینتل بله حرفت درسته ولی adata به شخصه من سمتش نمیرم چون جزو برندهای درجه اول ssd حساب نمیشه . بیشتر بازارش هم تو اسیا و امریکای لاتین هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (25-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks