سلام.
من یه مشکلی با سیستمم دارم که نمی دونم مال چه قسمتشه واسه همین نمی دونم تو چه قسمتی باید مطرح کنم.
سیستم رو دسته دوم خریدم. یه مقدار سنگین بود ولی خوب بود و گفتم که ویندوز روش رو عوض کنم که بهتر بشه ولی با یه دق و دلی ویندوز رو عوض کردم ولی بعد تعویض ویندوز خوب کار می کرد جز گه گداری اون صفحه آبی مرگ می اومد تا اینکه بدتر شد.
چون هاردش پایین بود یه هارد دیگه گرفتم بلکه مشکلش مال هارد باشه که نشد تا اینکه رم یکی از دوستان رو گرفتم خوب شد و ویندوز رو هم عالی نصب کرد و مشکلی هم نداشتم. رمش رو پس دادم و یه رم چهار نو خودم خردیم.
همه چیز عالی بود و سیستم فرز کار می کرد تا اینکه چند وقت پیش دیدم بعضی وقتها (به ندرت) سیستم رو که خاموش می کنی مانیتور خاموش میشه ولی کیس هنوز کار می کنه و یک یا چندین دقیقه طول می کشه تا کیس هم خاموش بشه.
ولی جدیدا مشکل بد دیگه ای پیش اومده که سیستم بالا میاد موس هم معمولی کار می کنه ولی سیستم کند به فرمان جواب میده با ریستارت هم حل نمیشه. ویندوز رو خواستم از اول نصب کنم به هیچ صراطی مستقیم نبود و اصلا اجازه نصب نمی داد تا از طریق دیسک زنده لینوکس درایو ویندوز رو پاک کردم و ویندوز ریختم. چند روزی باز خیلی خوب کار می کرد فقط دوباره بعضی وقتها همون دیر خاموش شدن کیس پیش می اومد ولی متاسفانه بعد از چند روز دوباره مشکل کند شدن پیش اومد که با یه ریستارت شدن دیگه بالا نیومدو دوباره مجبور به استفاده از لینوکس و پاک کردن درایو سی و نصب مجدد ویندوز شدم.
حدس خودم که به نظر عقلانی میاد اینه که مشکل از هارده و واسه همین با نرم افزار خود ویندوز و یه نرم افزار عیب یاب هارد چکش کردم که هیچ مشکلی رو نشون ندادن.
در ضمن الان یادم افتاد یه چندتایی فایل ویدیویی هم که قبلا دانلود کردم حجم دارن ولی چیزی نشون نمی دن در صورتی که فبلا سالم بودند.
برای همین از شما عاجزانه خواهش می کنم راهنماییم کنید.
یکی از دوستان فرمودن احتمالا از چیپ دستگاهه. لطفا توضیح بفرمایید اگه از اونه یا هارد هر چیز دیگه.
با سپاس.
Bookmarks