1-پارتشین بهتر هست . فقط یک سیستم رزو که خود ویندوز حدود 100 مگ ایجاد میکنه به همراه پارتشین اصلی
2-چنین موردی را برخورد نکردم . دلیلی نداره سرعت SSD کاهش پیدا کنه
تا حالا با هاردهای ssd کار نکردم، میخواستم از دوستان حرفه ای درخواست کنم که منو راهنمایی کنید
1- آیا بهتر هست تمام ظرفیت هارد ssd یک پارتیشن بشه و پارتیشن بندی باید به چه نوعی باشه؟
2- من شنیدم بعد از مدتی کار کردن تو ویندوز سرعت ssd ها پایین میاد برای اینکه سرعت ssd پایین نیاد، چه کارهایی باید توی ویندوز انجام داد، من شنیدم که باید حالت trim هارد را فعال باید کرد؟
کلا میخواستم بدونم بعد از پارتیشن بندی و نصب ویندوز، چه کارهایی را باید برای سلامت و پایداری سرعت هارد انجام داد
|
1-پارتشین بهتر هست . فقط یک سیستم رزو که خود ویندوز حدود 100 مگ ایجاد میکنه به همراه پارتشین اصلی
2-چنین موردی را برخورد نکردم . دلیلی نداره سرعت SSD کاهش پیدا کنه
amirpcp30 (13-01-17)
هیچ کاری نیاز نیست. اگر ویندوز 7 به بعد نصب می کنید همه چیز اتوماتیک تنظیم میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1535 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
سلام دوست عزیز
در مورد سوال دومتون ، جدا از اینکه ویندوز 7 به بالا فعاله باید در بایوس کنترلر ساتا در مود ahci باشه (اگه ide هست تغیر بدید) با نرم افزار ssd-z هم میتونید چک کنید trim فعاله یا خیر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mahdi1535 (15-01-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks