مشخصه هارد ایراد داره اگر روی چند سیستم مشکل وجود داره . شما تا به حال با کابل دیگه تست کردید ؟
با سلام
مدتی میشه یه هار د ADATA HM900-4TB خریدم اما پس چند روز استفاده متوجه شدم که هنگ میکنه
چند بار فرمت کردم بعد استفاده کردم که درست نشد . روی چند سیستم و لپ تاپ تست کردم با پورت های مختلف بازم درست نشد فرستادم برا گارانتی آونگ برام فرستادن گفتن مشکلی نداره اونا که زیر بار نرفتن چند بار باهاشون تماس گرفتم دیگه اصلا جواب نمیدن...
حالا ناچار دارم چند روزه ازش استفاده مینم هر کاری به ذهنم رسید انجام دادم بازم درست نشد ---- البته بگم من چهار تا هارد ADATA NH03 -3TB دارم که با اونا اصلا مشکل ندارم
هنگام هنگ ازش فیلم گرفتم لطفا منو راهنمایی کنید
لینک فیلم
Untitled(00h19m05s-00h19m53s)
لطفا کمکم کنید مرسی
|
milad samadi (17-05-16)
والا نه چون کابل دیگه نداشتم و تو شهرستان ما پیدا نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
milad samadi (17-05-16)
آخه اگه قراره آداپتور خراب باشه آخه یکیشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی الان من با دوتا هاردی که خریدم این مشکل رو دارم
هر دو هارد از این سری هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milad samadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
milad samadi (17-05-16)
|
بله هر دو هارد یه مدلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه نکته هنگام کار با هارد چراغش چشمک زن قرمز هستش در این رابطه خود آونگ اینجوری توضیح داده
http://avang.ir/wp-content/uploads/2...tImage7015.jpg
ÙØ§Ø±Ø¯Ø¯Ûسک رÙÙ ÛØ²Û HM900 اÛâØ¯ÛØªØ§ | Ø¢ÙÙÚ¯
milad samadi (17-05-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من چند هارد ADATA NH03-3TB دارم آیا میتونم از آداپتور اونها برای هارد جدید استفاده کنم؟
چون دو تا هارد ADAT HM90-4TB میتون جای آداپتور هاشون باهم عوض کنم آیا امکانش هست؟
ممنون از پاسخهات
مشخصات آداپتور ها رو مقایسه کن اگر از نظر ولتاژ و آمپر یکی بودن مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milad samadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
milad samadi (18-05-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks