آخه من rename تغییر نام هم که میدم بازم این مشکل رو داره و فعلا فقط تعداد زیادی از فایلهای همین فولدر این مشکل رو داره و تعدادی از فایلهای این فولدر هم براحتی کپی میشن . مثلا من یکی از همین فایلهایی که کپی نمشه رو به a تغییر نام دادم بازم مشکل داره مگه این که a رو با 7zip فشرده کنم و بعد فایل فشرده شده رو به جای دیگه کپی کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس از نظر شما هارد مشکلی نداره دیگه خیالم راحت باشه؟
خیلی متشکرم
همه فایلها رو تک تک با 7zip فشرده کردم و بعد فایلهای اصلی که کپی نمیشه رو میخاستم با shift+delete پاک کنم ولی پاک نمیشدن دوباره بعد از refresh میدیدم که فایلها پاک نشدن . بعد با کلید delete حذف کردم تا به recycle bin رفتند و بعد empty recycle bin کردم فایلها پاک شدن !
بعد چند تا از فایلهای فشرده شده با 7zip رو دوباره همونجا اکسترکت کردم این بار دیدم که این فایلها جای دیگه کپی میشن در صورتیکه نام قبلی رو دارن و در همون فولدر هم هستند
آخرش نفهمیدم مشکل از کجا هست؟ ممکنه از ویروس باشه؟ یا اینکه مدل جدیدی از خرابی هارد هست که با hd tune و sentinel دیده نمیشه؟ !

Bookmarks