niu (24-01-17)
ویندوزت احتمالا مشکل داره . سعی کن . آخرین ایزو ویندوز 8.1 رو بگیری برای حل مشکلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط niu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
ویندوزت احتمالا مشکل داره . سعی کن . آخرین ایزو ویندوز 8.1 رو بگیری برای حل مشکلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط niu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
niu (24-01-17)
مرســـــــــی عالی بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با 7zip یکی از فیلمهای داخل فولدر که کپی نمیشد فشرده کردم و بعد به دسکتاپ کپی شد :)
یعنی مشکلش چیه ؟
راستی این آپدیت رو از کجا پیدا کنم؟
تو لیست اپدیت هاتون اگر اپدیتی به این شماره داشتی حذف کن
2919355
آخرین ویرایش توسط niu در تاریخ 24-01-17 انجام شده است
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون . اگر ویندوز مشکل داره چرا با ویندوز زنده 7 هم که میام بالا این مشکل بازم هست؟
آیا با پاک کردن ویندوز و نصب مجدد ویندوز ، مجوزهای دسترسی به پارتیشن ها و فولدرها به حالت full controll برمیگرده ؟ یا دوباره بعد از نصب ویندوز باید دسترسی ها رو فول کنترل کنم؟
آپدیت ویندوز همینه دیگه مسیرش
cotrol panel -program & features -installed update
اگه همینه که داخل این پنجره هیچ آپدیتی نداره
ببخشید زیاد سوال پرسیدم لطفا اگه میشه لینک دانلود آخرین ورژن ابونتو لایو بذارید
خیلی متشکرم
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 24-01-17 انجام شده است
درسته مشکل من با فشرده کردن با 7zip حل شد اما علت مشکل رونفهمیدم چیه؟ از مجوز دسترسی هست که فقط با تعویض ویندوز رفع میشه ؟ یا از خرابی هارد که آدرس فایل رو گم کرده؟
خیلی متشکرم
شما باید همانطور که اشاره کردم باید در نام اون فایل ها بگردی دنبال مشکل . احتمالا یک یا چند تا از این فایلها مشکل دارند اسمشون یا حاوی کاراکتری هستند که ویندوز را با مشکل مواجه میکنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط niu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
niu (24-01-17)
آخه من rename تغییر نام هم که میدم بازم این مشکل رو داره و فعلا فقط تعداد زیادی از فایلهای همین فولدر این مشکل رو داره و تعدادی از فایلهای این فولدر هم براحتی کپی میشن . مثلا من یکی از همین فایلهایی که کپی نمشه رو به a تغییر نام دادم بازم مشکل داره مگه این که a رو با 7zip فشرده کنم و بعد فایل فشرده شده رو به جای دیگه کپی کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس از نظر شما هارد مشکلی نداره دیگه خیالم راحت باشه؟
خیلی متشکرم
همه فایلها رو تک تک با 7zip فشرده کردم و بعد فایلهای اصلی که کپی نمیشه رو میخاستم با shift+delete پاک کنم ولی پاک نمیشدن دوباره بعد از refresh میدیدم که فایلها پاک نشدن . بعد با کلید delete حذف کردم تا به recycle bin رفتند و بعد empty recycle bin کردم فایلها پاک شدن !
بعد چند تا از فایلهای فشرده شده با 7zip رو دوباره همونجا اکسترکت کردم این بار دیدم که این فایلها جای دیگه کپی میشن در صورتیکه نام قبلی رو دارن و در همون فولدر هم هستند
آخرش نفهمیدم مشکل از کجا هست؟ ممکنه از ویروس باشه؟ یا اینکه مدل جدیدی از خرابی هارد هست که با hd tune و sentinel دیده نمیشه؟ !
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 25-01-17 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks