به خاطر این میگم که بهدا روی کیس های جدید که که روی دیواره و کف کیس قابل استفاده اند هم میشه این رو استفاده کرد؟
مدلی که دارم اینه:
ORICO AC52535-1S Bracket
مدلی که مد نظرمه اینه:
ORICO AC325-1S Bracket
ممنون از راهنمایی هاتون، با خرید این هارد کلی سود کردم، هم از نظر کیفیتش که الانم دارم مقایسه میکنم هم از فناوری هاش، راستی یه فناوری کش رم بود تو پلکستور نظرمو به خودش جلب کرده بود که اینم داره، الان خیلی خوشحالم، راهنمایی و معرفی شما بود که اینو گرفتم، ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks