فرقی نداره عزیز .
با سلام من امروز از طریق دوستم یه crucial m550 512gb خریدم و بهش گفتم که براکت 2.5 به 3.5 بگیر ولی فروشنده اشتباهی بهش تبدیل 5.25 داده، من کیسم green md 121 اه ولی مجبورم هاردو تو قسمت odd جا بزنم، آیا به نظرتون براکتو پس بدم و یه دونه 3.5 بگیرم بهتر نیس؟ با توجه با جا رفتن بهتره اونها؟
|
sardar74 (30-12-16)
سلام . این کیس رو داشتم ، مشکلی نیست ولی شما که این همه پول SSD داری یک 100 تومن بده و کیس هم بخر!
CPU : Intel Core i5 4460 , 6m cache , 4 Cores , 4 Threads
Main Board : Gigabyte GA-Z97-D3H
Ram : 8Gb = 2 x 4GB (Dual Channel) Apacer UNB-PC3 14900 , 1866 Mhz , 13.14.14.36
GPU : Zotac Nvidia Geforce GTX 960 , 4GB GDDR 5 , 128 Bit
H.D.D : Western Digital , 2Tb , 5400 Rpm
PSU : Green 785b Gaming Case : Green X9 Predator , Moded By Myself
CPU Cooler : DeepCool Theta 19 Sound Cart : Mother Board Main Sound Cart
Monitor : LG 22MP55HQ , Full HD 1080p , 22" , Aspect Ratio = 16 : 9
Key Board : gigabyte GK-K7100 Wired Key Board
Mosue : Gigabyte GM-M5050 Wired Mouse
Printer : Samsung m2020
Modem : D-Link Wireless N150 ADLS 2Plus
Operation System : Windows 10 Pro Anniversary (1607) x64
Mobile Phone : IPhone 6 Plus
sardar74 (30-12-16)
به خاطر این میگم که بهدا روی کیس های جدید که که روی دیواره و کف کیس قابل استفاده اند هم میشه این رو استفاده کرد؟
مدلی که دارم اینه:
ORICO AC52535-1S Bracket
مدلی که مد نظرمه اینه:
ORICO AC325-1S Bracket
ممنون از راهنمایی هاتون، با خرید این هارد کلی سود کردم، هم از نظر کیفیتش که الانم دارم مقایسه میکنم هم از فناوری هاش، راستی یه فناوری کش رم بود تو پلکستور نظرمو به خودش جلب کرده بود که اینم داره، الان خیلی خوشحالم، راهنمایی و معرفی شما بود که اینو گرفتم، ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا دانیال کیس میخوام چیکار! داره همون کار میکنه دیگه تازه باعث شده برای تهویه اش ابتکاراتی هم انجام بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardar74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sardar74 (30-12-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks