سلام فلش 32 سیلیکون پاور وقتی به کامپیوتر میزنم فقط تو دیوایس منیجر مینویسه USB MASS STORAGE DEVISE اما درایو نمیاد . فرمتم نمیشه
اینم لینک و فایل ها
Untitled-1.jpg
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javid_sjm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته چون با برنامه سازنده هم ارور میده احتمالا قابل برگشت نیست .
با این برنامه هم تست کنید :
PHP Code:
https://flashboot.ru/files/file/1/download/sm3267_v2536_aa3
سلام فلش 32 سیلیکون پاور وقتی به کامپیوتر میزنم فقط تو دیوایس منیجر مینویسه USB MASS STORAGE DEVISE اما درایو نمیاد . فرمتم نمیشه
اینم لینک و فایل ها
Untitled-1.jpg
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kshalip2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو دیسک منیجمنت نشون میده یا نه ؟
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kshalip2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو دیسک منیجمنت نشون میده یا نه ؟
اره تو عکس معلومه . نوشته no media .
چیپ حافظه شناسایی نیمشه . این ایراد باید توسط تعمیرکار چیپ حافظه ریسولد شود و دوباره تست شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kshalip2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
یه فلش verity دارم که متاسفانه به دلایلی مجبو شدم فرمت به صورت low lebel(quick formanتیکش رو برداشتم).
چون زمان زیاد می برد و وقت نداشتم مجبور شدم به دلایلی cancell کنم که اونم نمی شد و خلاصه سیستم ویندوز 7 ما قاطی کرد و مجبور شدم فلش رو بکشم بیرون.
متاسفانه الان که فلش رو می زنم ویندوز عکس فلش می یاد و می ** باید فرمت بشه و وقتی روش کلیک می کنم برا فرمت می ** ویندوز قادر نیست فرمت کنه....
عکس درایور فلش هم بصورت تقریبا چشمک زن قطع و وصل می شه! راحلی به نظر دوستان می یاد؟ نرم فزار های مختلفی رو هم تست کردم نمی شه فرمت کرد.با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a6543210 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه فلش جنیوس که تو تاپیک هم هست اسکرین شات قرار بدید .
خدمت شما دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
image_1_llaz.jpg
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a6543210 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیپ حافظه شناسایی نمیشه . این یعنی چیپ حافظه فلش ما خراب شده است .
a6543210 (18-05-21)
مهندس جان راحلی چیزی نیست راهنمایی کنید؟90 تومن قیمت نوشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks