SMHD (03-05-20)
کنترلر فلش مشکل خورده . باید ارسال کنید گارانتی اگر داشته باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
کنترلر فلش مشکل خورده . باید ارسال کنید گارانتی اگر داشته باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SMHD (03-05-20)
با سلام و خسته نباشید.
یک فلش مموری pqi با ظرفیت 16 گیگ داشتم که مشکل داشت و بالا نمیومد.
با نرم افزار Chip Genius مدل کنترلرش پیدا کردم که SMI sm3271 بود.
فایل مربوطه را دانلود کردم و مشکل فلش حل شد .
مشکل جدید این بود که ظرفیت فلش شده بود 8 گیگ.
یه سرچ زدم تو اینترنت و یه برنامه پیدا کردم مربوط به همین کنترلر به نام RecoverTool.
برنامه را اجرا کردم تنظیمات Repair option روی high level بود.
روی دکمه Repair که کلیک کردم بعد از مدتی ارور داد و از اون موقع دیگه نرم افزار sm3271 فلش رو شناسایی نمی کنه و حتی نرم افزار Chip Genius هم کنترلر فلش رو نمیشناسه و فقط یه VID و PID میده
و اکثر ابزار های فلش ممورری این فلش رو شناسایی نمی کنن.
به نظر میاد کلا همه چیز فلش پاک شده.
راه حلی وجود داره که فلش رو بشه تعمیر کرد ؟
نرم افزار خاصی هست که بشه باهاش درسش کرد ؟
نمی دونم شایدم درایورش پاک شده باشه آیا میشه درایور ریخت روش ؟
با نرم افزار sm3271 میشه بدون این که شناسایی بشه به صورت دستی مشکل این فلش رو حل کرد ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
زمانی که فریم ویر مشکل میخوره با این نرم افزارها راهی نیست . این نرم افزارها پایین تر سطح ممکن انجام میدهند و اگر دیگه شناسایی نشه فلش دیگر کاری نمیشه کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladm95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
miladm95 (13-07-20)
یه فلش apacer دارم که رایت پروتکت شده اقای امید.
این مشخصات چیپ هست.کاری میشه کرد
کد:Protocal Version: USB 2.00 Current Speed: High Speed Max Current: 500mA USB Device ID: VID = 1005 PID = B113 Serial Number: AA14123000000468 Device Vendor: USB Device Name: FLASH DRIVE Device Revision: 1100 Manufacturer: USB Product Model: FLASH DRIVE Product Revision: 1100 Controller Vendor: SMI Controller Part-Number: SM3257ENBA - ISP 140825-AA- Flash ID code: ECDE88BF - Samsung K9ACGD8U0D - 1CE/Single Channel [TLC-16K] -> Total Capacity = 8GB
|
سلام با برنامه فرمتر زیر تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول این :
https://imantech-co.com/wp-content/u...shImantech.rar
PHP Code:
https://flashboot.ru/files/file/150
Al!R3ZA (23-09-20)
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هردوتا ارور پیش نکردن فلش دادن. فلش شناسایی میشه اما نه فرمت ن کپی پیست. ارور رایت پروتکت میده
این رو هم تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
403 Forbidden
Al!R3ZA (23-09-20)
سلام فلش ایدیتا 32 گیگ قاطی کرده فرمت نمیشه
Description: [F:]USB Mass Storage Device(SMI USB MEMORY BAR)
Device Type: Mass Storage Device
Protocal Version: USB 2.10 <- Hint: This device can run faster when plugged to a USB3.0 port
Current Speed: High Speed
Max Current: 500mA
USB Device ID: VID = 090C PID = 3267
Device Vendor: Silicon Motion,Inc.
Device Name: SM3267AB MEMORY BAR
Device Revision: 0100
Manufacturer: SMI
Product Model: USB MEMORY BAR
Product Revision: 1000
Controller Vendor: SMI
Controller Part-Number: SM3267AE - ISP NONE
Tools on web: 慧荣_优盘方案_数码之家_电路图/原理图/量产工具/维修手册/原创软件
با برنامه خود سایت ای دیتا رفتم جلو میگه ایدی ارور
چیکارش کنم راهی هست زندش کنم
- - - Updated - - -
سلام فلش ایدیتا 32 گیگ قاطی کرده فرمت نمیشه
Description: [F:]USB Mass Storage Device(SMI USB MEMORY BAR)
Device Type: Mass Storage Device
Protocal Version: USB 2.10 <- Hint: This device can run faster when plugged to a USB3.0 port
Current Speed: High Speed
Max Current: 500mA
USB Device ID: VID = 090C PID = 3267
Device Vendor: Silicon Motion,Inc.
Device Name: SM3267AB MEMORY BAR
Device Revision: 0100
Manufacturer: SMI
Product Model: USB MEMORY BAR
Product Revision: 1000
Controller Vendor: SMI
Controller Part-Number: SM3267AE - ISP NONE
Tools on web: http://dl.mydigit.net/special/up/smi.html
با برنامه خود سایت ای دیتا رفتم جلو میگه ایدی ارور
چیکارش کنم راهی هست زندش کنم
سلام
دوستان یه فلش SanDisk PRO دارم با حجم 32 گیگابایت که دچار مشکل شده و بد سکتور گرفته(البته اگه اشتباه نکنم)
میشه احیاش کرد؟ این هم یه اسکن با برنامه wdwdadawd.jpg
گاهی با اندکی تفکر همه چیز تغییر می کند!!!!
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ryzen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه برای فلش نیست .کلا برنامه مربوط به هارد مناسب فلش نیستند .بدسکتور معنایی که در هارد داره در فلش ندارد و اگر حافظه مشکلی بخورد قابل ریکاور نیست .
با برنامه که تو سایت خود سان دیسک هست یکبار فرمت کنید ببنید کار میکنه یا نه .
Ryzen (28-09-20)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks