با سلام
فلش 16 گیگ سیلیکون پاور دارم..
خیلی دیر میاد بالا
یا فرمت میکنم خیلی دیر فرمت میکنه..
مشکل از چیه؟؟
چ جوری درستش کنم
اینم شات با برنامه که گفتین
کاربر شهرسختافزار
با سلام
فلش 16 گیگ سیلیکون پاور دارم..
خیلی دیر میاد بالا
یا فرمت میکنم خیلی دیر فرمت میکنه..
مشکل از چیه؟؟
چ جوری درستش کنم
اینم شات با برنامه که گفتین
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 24-12-18 انجام شده است
|
|
تست بگیرید با hd-tune بنچمارکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی سیستم دیگه تست کنید
کاربر شهرسختافزار
رو سیستم دیگه هم اینطوره..خیلی دیر باز میشه.فرمت کردم درست نشد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم برنامه ی که شما گفتی..
استارت رو زدم..صبر کنم تا اخر خط پر بشه یا ن درسته همین
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 25-12-18 انجام شده است
اگر روی سیستم دیگه همینطوره باید بره گارانتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل چیه
مشکل کندی به خاطر خرابی کنترلرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی فقط باید بره گارانتی؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 6 میهمان)
Bookmarks