javaheri69 (01-03-18)
شات با چیپ جنیوس مثل سایر کاربران بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ChipGenius Download
javaheri69 (01-03-18)
سلام
با این ورژن SMI MPTool V2.5.51 v5 P0909v3 انجام شد
ممنون
اوکی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h_usefi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجوری منظورتونه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون فلش درست شد مهندس..یک 8 گیگ دیگه دارم مموری هست خرابه
اینم عکس ارور
http://s8.picofile.com/file/8320669018/Capture.PNG
Description: [J:]USB Mass Storage Device(Generic Mass-Storage)
Device Type: Mass Storage Device
Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High Speed
Max Current: 500mA
USB Device ID: VID = 1908 PID = 0225
Serial Number: 20120218120009
Device Vendor: Generic
Device Name: USB2.0 Device
Device Revision: 0109
Manufacturer: Generic
Product Model: Mass-Storage
Product Revision: 1.09
Controller Part-Number: Unknown
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 01-03-18 انجام شده است
مموری میکرو sd ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این نمیشه
وصل کنید به خشاب sd و با برنامه زیر فرمت کنید
https://www.sdcard.org/downloads/for.../eula_windows/
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله مهندس مموری میکرو sd
با این برنامه فرمت تا 90 درصد رفت این ارور داد.
میشه راهنمایی کنید
|
خشاب دیگر تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای کارت های حافظه کار خاصی نمیشه کرد
javaheri69 (03-03-18)
@AMD>INTEL
سلام
جدیداً یک فلش Patriot خریدم. هر چند روز یک بار، این اتفاق براش میفته (اصلاً کلافه شدم):
وقتی به کامپیوتر وصله و مثلاً داره فایل توش کپی میشه، یهو پنجره ی فعال بسته میشه و یک ارور میاد.
بعدش درایو فلش توی my computer به صورت کم رنگ درمیاد. وقتی روش کلیک میکنم می نویسه Please insert a disk into USB drive I
آیکون درایو این شکلی میشه:
http://uupload.ir/files/f6p2_untitled.jpg
درضمن، فقط همین فلش این طوری میشه. بقیه ی فلش هام مشکلی ندارن (یعنی ایراد از کامپیوتر و پورت نیست).
همچنین، فقط روی کامپیوتر این مشکل به وجود میاد. اگر چند روز روی گیرنده دیجیتال و رسیو.ر باشه و ضبط و پخش کنه، هیچ مشکلی نداره. فقط روی کامپیوتر مشکل داره.
با 2 تا کامپیوتر امتحان کردم. باز همین مشکل رو داشت.
نکته: هروقت این مشکل به وجود میاد، با نرم افزار Patriot Restore به حالت کارخونه ای فرمت و استفاده میکنم. (توی my computer نمیشه فرمت کرد. مینویسه insert disk)
لطفاً راهنمایی بفرمایید چکارش کنم؟
آخرین ویرایش توسط davood21 در تاریخ 13-05-18 انجام شده است
این فلش مشکل داره . اگر دارای گارانتی هست ببرید گارانتی و تعویضش کنید . این مورد چیزی نیست که بشه کار خاصی براش کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط davood21 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
davood21 (13-05-18)
Description: USB Mass Storage Device
Device Type: Mass Storage Device
Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High Speed
Max Current: 300mA
USB Device ID: VID = 090C PID = 1000
Device Revision: 1100
Controller Part-Number: Unknown
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks