salpc (01-09-16)
باید اسکرین شات CHIP GEINUIS رو بگذاری تا چک کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salpc (01-09-16)
گفت میبره گارانتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.
ا سلام ببخشید من یه رم viking 32g c10 300x دارم که متاسفانه این رم قفل شده
ینی فقط میشه اطلاعاتی که توی رم وجود داره رو توی سیستم کپی کرد یا اجرا کرد اما هیچ چیز نمیتونم از رم پاک کنم یا به رم اضافه کنم و حتی رم فرمت هم نمیشه و با ارور the disk is write protected مواجه میشم
مقاله های مربوط به این مشکل رو مطالعه و اجرا کردم ولی بازم مشکل حل نشده و با برنامه های فرمت هم نتونستم رم رو فرمت کنم
ممنون میشم کمکم کنید
باید اسکرین شات CHIP GEINUIS رو بگذاری تا چک کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.T.N.8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
khordad1 (01-05-19)
bandicam 2016-10-01 22-31-52-288.jpgاینم اسکرین
اگه راهی داره که بگید اگه نه یه روش واسه فرمت کردن بگید که ببرم گارانتی ممنون
|
کنترلر دیتکت نشده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.T.N.8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبق شات زیر انجام بده
dastor.png
در صورتی که جواب نگرفتی . این فایل که برات اپ کردم را تست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
umptool209x_v2.1.02_beta
bandicam 2016-10-02 00-19-39-521.jpg
متاسفانه بازم ارور رایت پروتکت ...
ینی هیچ راهی نیست ؟
با برنامه ای که دادم تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.T.N.8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks