با chip genius یک شات بگیر .
khordad1 (01-05-19), M3RS4D 50062 (20-08-15)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامشو از لینک زیر بگیر و اجرا کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://flashboot.ru/files/file/48
M3RS4D 50062 (20-08-15), salpc (20-08-15)
این برنامه چطوری کار میکنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(الان مشکل بدتر شده ... الان هر USB که میزنم رایت پروتکت شده .... فک کنم بعد این باشه که این برنامه رو اجرا کردم)
این برنامه مخصوص پری فرمت چیپ های alcor هست . ربطی به این برنامه نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
khordad1 (01-05-19), M3RS4D 50062 (26-08-15)
پس علت اینکه فلش یا رمی که به سیستم وصل میکنم رایت پروتکته .چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال مشکل تو رجیستری ویندوز هست؟
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks