درباره اون مسئله بوت USB اگر USB را پشتیبانی کنه . فرقی روی نوع دیوایس نداره . USB DVD باشه یا USB HDD
با RUFUS تست کنید . ببینید نتیجه چی میشه
بعضی از این مبدل ها توی بوت ناتوان هستند و درست کار نمیکنند .
دوستان چند تا سوال فنی
1.آیا همه ی بایوسهایی که از بوت Removable USB برخوردارند از امکان نصب ویندوز از روی هر نوع هارد USB هم پشتیبانی می کنند؟
2. بطور کلی آیا نصب ویندوز از روی USB منحصر به فلش مموری ها هست یا از هر نوع HDD USB و کارت حافظه ای که از راه آداپتور USB متصل باشه هم پشتیبانی میشه؟
3.یک هارد 2.5" PATA 60GB رو از راه تبدیل PATA to USB وصل کرده و سعی کردم با برنامه ی YUMI 2.0.0.4 (که مخصوص بوتیبل کردن فلش هست) ویندوز XP و هفت رو روی اون رایت کنم اما باوجود اینکه رایت کرد خطای غیر بوت بودنش رو داد و تست هم که کردم بوتیبل نبود
آیا عمراً باید قید رایت ویندوز روی این ترکیب خاص هارد (PATA + USB Adaptor) رو زد یا اینکه ضعف از YUMI 2.0.0.4 هست و برنامه ی قویتری هم برای اینکار وجود داره؟
پیشاپیش ممنون
|
درباره اون مسئله بوت USB اگر USB را پشتیبانی کنه . فرقی روی نوع دیوایس نداره . USB DVD باشه یا USB HDD
با RUFUS تست کنید . ببینید نتیجه چی میشه
بعضی از این مبدل ها توی بوت ناتوان هستند و درست کار نمیکنند .
Haswell (20-07-16)
RUFUS رو تست کرده بودم اصلا هارد USB پورتابل مذکور رو نمی شناخت که بخوایم انتخابش کنیم
YUMI هم که می شناخت و رایت می کرد همون ابتدای رایت پیغام می داد که بوتیبل نخواهد شد
بقول شما ظاهرا محدودیت توی شناخت همه نوع USB توسط برخی مادربوردها وجود داره
قبلا هم روی کارت حافظه با موفقیت رایت کرده بودم اما نه از راه شیار کارتخوان قابلیت بوت داشت نه از راه تبدیل USB
فکر کنم بالاترین سازگاری رو همین فلش مموری ها دارند
بله البته به بایوس مادربرد هم ربط داره . کلا این تبدیل ها به دلیل استفاده از چیپهای بسیار بی کیفیت تو خود ویندوز هم عملکرد خیلی خوبی ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haswell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Haswell (20-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks