برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Persian Warrior برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا ممنون بایت جواب کامل و عالی تون.
به احتمال قوی مشکل از نصب ماژول ها در اسلات 1 و 3 میشه (که به خاطر کابل 20 پین USB3 کیس که L شکله و به اسلات 4 رم گیر میکرد مجبور به این نوع نصب شدم) باشه!
امشب چک میکنم.
بازم تشکر.
حل شد مشکلتون؟

منظورتون از کابل 20 پین که ال شکل هست یعنی کابل کیستون به شکل 90 درجه هست که بماند، سمتش هم به طرف داخل مادربرد هست؟؟؟
خیلی عجیبه چون کیس هایی هم که دیدم اگر L شکل بودن به سمت خارج مادربرد بوده سمتشون، که همیچین مشکلی که بخواد به اسلات چهارم رم گیر کنه پیش نیاد.

اتفاقا داشتم به همین بردی که شما دارید نگاه میکردم و یاد حرفتون افتادم و اول تعجب کردم بعد یهو یادم افتاد که خب چون ایسوس اینا رو 180 درجه برعکس بقیه میسازه کابل کیس اگه L مانند باشه همین مشکل پیش میاد برا همین بهتره سازندگان کیس همون ساده بسازن کابلا رو)

(این وسط ایسوس مقصر هست چون چه در مورد هدر هایی مثل همین 20 پین یو اس بی چه در مورد سوکت های برق مربوط به سی پی یو رو مادربرد و چه در مورد سوکت برق کارت های گرافیک (چه 6 و 8 پین ها چه 12 و 16 پین ها)
میاد برخلاف همه سازندگان دیگه رفتار میکنه و سوکت یا هدر رو 180 درجه برعکس میذاره! دلیلش هم فقط و فقط مثلا پیش خودش حس متفاوت بودن رو القا کردن میتونه باشه درحالیکه باعث اذیت و ناراحتی کاربران میشه فقط!)

به شخصه خودم برای نداشتن همین مشکل و چون تو هر نسلی از برندهای مختلفی گرافیک و مادربرد میگیرم، ناچار هم آداپتور 90 درجه 20 پین استاندارد خریدم هم برعکسش رو (صرفا برا وقتی که برد ایسوس داشته باشم)
یا برای برق گرافیک ها هم 8 پین 180 درجه عادی هم برعکس (برا کارتای ایسوس فقط ) که چون گرافیکام 3 تا 8 پین میخوردن عملا 3 تا عادی سه تا برعکس گرفتم!
در مورد دو تا 8 پین برق پردازنده باز همینطور
همچنین در مورد 16 پین هم باز همینطور

یعنی ایسوس مجبورمون کرده از هر چیزی دو نوع بگیریم که خیلی کار مسخره ای هست، حتی جالبه بدونید که این کارش نمیشه گفت صرفا باعث تفاوت ظاهری یا در موارد نادری مثل شما مشکل شده.
بلکه تو سری کارت های 40 و 50 تو پرچمدارهاش که سوکت 16 پین یا مبدلش دچار آتش سوزی میشه با اختلاف بیشترین سری مربوط به کارتای ایسوس هست (که بین ایسوس ها هم سری راگ بیشتر از تاف دچارش شده)

تو بررسی ها مشخص شده یکی از دلایل همین 180 درجه برعکس گذاشتن سوکت برقش هست، چون برای اتصالش نیاز میشه کابل برق رو 180 بچرحونی و همین باعث میشه از سمت پاور یک کششی به کابل باشه
که تو دراز مدت میتونه باعث بشه کم کم که کابل به سمت بیرون کشیده میشه شل شه، و خب میدونید با شل شدن اتصال ناقص برقرار و مبدل و کابل و حتی مواردی خود کارت آب میشه!

بماند که ایسوس کاستی های دیگه ای داره،
برای مثال چندین ساله که برعکس سازنده های معتبر که تو کارتهای رده بالا و بعضا میان رده شون
هم برای برقی که از اسلات PCI-E X16 میتونه بگیره
هم برای مدار VRM کارت
هم برای کانکتور های 8 پین برق مستقیم کارت گرافیک فیوز مخصوص میذارن
که جلوی برق کشیدن بیش از حد نصاب رو میگیرن (مثلا 75 وات از اسلات و 150 وات به ازای هر 8 پین یا 75 وات به ازای هر 6 پین)

اما ایسوس سالهاست فیوزهاش رو حذف کرده!!! (تو کارتای سری 40 و50 مدلای بالارده و پرچمدارشون که برق 16 پین میخورن خب این کانکتور دیگه هوشمند هست و فیوز نمیخوره اما همچنان باز میشد برای مدار VRM و اسلات X16 گذاشت!)
یا کارتای میانرده ش که فقط یک 8 پین میخورن)