متاسفانه در حال حاضر فرصت و امکانش ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قسمت رو نگفتین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nomix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو کیس بوده (یعنی طوری که ضربه نخورده باشه) یا اینکه در حالتی بوده که امکان ضربه خوردن یا حتی موردی که در حال کار کردن بوده ,ضربه یا تکون شدید بخوره ,بوده؟؟؟
متاسفانه در حال حاضر فرصت و امکانش ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ببنید میتونید با این رفعش کنید.
HDD Regenerator - Dmitriy Primochenko Online
Nomix (10-04-15)
تو کیس بوده و ضربه ای هم نخورده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داشتم طراحی میکردم تو حال خودم بودم
M3RS4D 50062 (10-04-15)
Data Lifeguard Diagnostic for Windowsبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nomix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این تحت ویندوز یکبار zerofill کنید .
فقط باید با ابزار مناسب دانلودش کنید متاسفانه اینتل-وسترن-سیگیت ایپی ایران رو بستند
WD Support / Downloads / SATA & SAS / WD VelociRaptor
M3RS4D 50062 (10-04-15), Nomix (10-04-15), Rezasam1 (15-04-15)
همون طور که قبلا گفتم یا این یک بار انجام دادم تعدادی پیدا کرد ولی فایده ی خاصی نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (10-04-15)
اطلاعات هارد پاک نمیکنه چون من هنوز بک آپ نگرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی ایجاد نمیکنه
اطلاعات پاک میشه . بکاپ بگیرید و بعد این کار رو انجام بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nomix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Nomix (10-04-15)
|
چقد وحشتناک نزدیک بود نپرسیده بزنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس میشه برای فردا چون در حال حاظر هارد خالی ندارم.
بکاپ بگیرید و بگذارید بصورت فول انجام بده . بعد دوباره بگذارید با برنامه regnator بعد از zero fill بدسکتورها رو ریکاور کنه . همیشه یادتون باشه . برای استفاده از regenator هارد نباید اطلاعاتی داشته باشه برای نتیجه بهتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nomix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (10-04-15), Nomix (10-04-15), Rezasam1 (15-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks