با سلام ؛ الان این پیغام رو دیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از این هارد به عنوان هارد دوم استفاده میکنم ، ینی ویندوز روش نصب نیست ، فقط کنار سیستم میاد بالا و روش دیتا دارم
الان چیکارش کنم ؟
|
آخرین ویرایش توسط haj_farbod در تاریخ 29-01-17 انجام شده است
haj_farbod (29-01-17), SajjadKhati (29-01-17)
امکان خالی کردن کامل نیست ؛ از طرفی هم سرچ کردم دیدم این نرم افزار در بوت اجرا مشه ، روی این هارد من ویندوز نصب نیست مشکلی نداره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عموما این برنامه صد در صد کارایی را روی هاردهایی که دیتا دارند ندارند . ولی اگر نمیتونی خالی کنی چاره ای نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
haj_farbod (29-01-17), SajjadKhati (29-01-17)
16 بدسکتور شناسایی و ریکاوری شد اما همچنان وضعیت به صورت زیر هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
وضعیت بهتر شده مشخصهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل ساتا متصل به هارد را عوض کنید . از کابل ساتا با کیفیت و بدون خم شدگی استفاده کنید تا ایراد تبادیل دیتا حل بشه .
haj_farbod (29-01-17)
سلام مجدد ؛ آقا اون عدده که توی تصویر مشخص کردم بد جور رفته بالا !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
haj_farbod (11-02-17)
چجوری بفهمم مشکل از کدوم ایناس ؟!؟ ظاهرا همه سالم هستن ، البته فن پاور وقتی سیستم رو روشن میکنم صدا میده ، بعد چند دیقه قطع میشه ؛ کابل هم کا بدون پیچ خوردگی و زدگی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (11-02-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks