تو بایوس هارد شناسایی شده یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arsinn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاردی که ویندوز داره باید ست بشه برای بوت
کاربر شهرسختافزار
درود. سیستم من پاورش خیلی سروصدا میداد ابتدا با یک پاور دیگه تست کردم که همه چیز درست بود حالا که پاور تهیه و عوض کردم ویندوز (که هفت هم هست) بالا نمیاد اینگار ویندوز نداشته باشد و پیغام میده که دیسک سيستم رو بگذارید دوتا هارد هم دارم یه هشتاد و یه 500 که ویندوزم روی 500 گیگه بوده بنظر خودم اینگار هارده متصل نمیشه. مشکل از کجاست!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
|
|
تو بایوس هارد شناسایی شده یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arsinn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاردی که ویندوز داره باید ست بشه برای بوت
arsinn (25-06-18)
کاربر شهرسختافزار
سپاس. هارد رو دوباره از بایوس برای بوت ست کردم درست شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
خواهش میکنم تاپیک قفل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arsinn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks