گرافیکتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بر اساتید
مزاحم همیشگی هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من روی سیستمم ویندوز 64 بیتی نصب کردم ولی خیلی کمتر از 4 گیگ نشون میده.
cpu : e8500
mb : ecs 945gct-m2/1333
ram : 2*2gb kigston
همین دو رم روی سیستم قبلیم 4 گیگ نشون میداد الان فقط مادربرد عوض شده.مادربرد هم تو سایتش زده تا 2 گیگ روی هر اسلات ساپورت میکنه که با 2 اسلات میشه 4 گیگ.امکان داره چون این دو رم فرکانسهای 800, 667 دارند بخاطر این اینجوری نشون میده ؟ اگر فکر میکنید بخاطر این هست چطوری فرکانس رم دوم رو مثل رم پایین تر کنم ؟ و در نهایت اندرکلاک کردن مشکلی ایجاد نمیکنه؟
مرسی✿
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
گرافیکتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (04-10-15)
اقا امید گرافیکم قدیمی هست ، geforce 6200 LE.حقیقتش مارکش مونده بالای یک کارت دیگه تو اسلات جلوش هم فن پیچ کردم نمیتونم ببینم.
احتمال زیاد از رم اصلی مقداری share میکند .یک مقدار هم توسط ویندوز اشغال شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با gpu-z شات بگیرید
aramrahgozar (04-10-15)
این کارتها مقداری از حافظه اصلی رو اشغال میکنند . پس عدد درج شده که کم شده به خاطر این و یک مقدار هم رزو ویندوز هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (04-10-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks