با عرض سلام خدمت همه متخصصین محترم شهر سخت افزار

دوستان عزیز عرایض بنده زیاد هست اول از شما عذرخواهی میکنم و خواهش میکنم کسانی که جواب را می دانند پاسخ دهند :

من یک هارد وسترن دیجیتال 4 ترابایتی بر روی مادربرد گیگابایت EP41-UD3L به تازگی نصب کرده ام و قبلا هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتال روی آن نصب بود که البته الان هم هست و نزدیک

به 5 سال است دارد مثل ساعت کار می کند و مشکلی با آن ندارم. من اول این هارد را نصب کردم و از طریق DISK Management ویندوز 10 شروه Initialize نمودم و بعد تبدیل به GPT و بعد

پارتیشن های لازم را درست نمودم و بعد دیدم به ظاهر همه چی درست است . من اطلاعاتم را داخل آن ریختم و بعد از گذشت چند ساعت کار کردن با سیستم آن را خاموش نمودم .بعد از

اینکه سیستم را روشن کردم و بعد وارد ویندوز 10 موجود در هارد 1 ترابایت شدم دیدم خاک بر شدم و خیلی از پارتیشن ها نیست و به عنوان Unallocated حساب شده است .

با صرف چندین روز بدبختی و ریکاوری اطلاعات را دوباره برگرداندم و باز این دفعه دیدم ای بابا 900 گیگابایت از هارد پنهان شده است و بعد با صرف چند روز جستجو که راه حل آن اصلا در

اینترنت موجود نبود و حتی یکی از دوستانم که مهندس سخت افزار است و شرکت خرید و فروش و تعمیرات دارد میگفت Firmware هارد دچار ایراد شده است و باید ببری گارانتی!!! که

خودم مشکل را حل نمودم و بعد ویندوز 10 64

بیت را بر روی آن نصب کردم البته آن را بردم پیش همین دوستم و او زحمتش را کشید .بعد باز مشاهده کردم در ویندوز فضای خالی نزدیک به 1 ترابایت و 670 گیگابایت را نمیشناسد البته

درایو را تبدیل به GPT کرده بودم ولی حتی با توجه به اینکه خود ویندوز 64 بیت بود در Disk Management پارتیشن را MBR نشان می دهد .امروز پیش دوستم سیستم را بردم و دوستم

مسئله ای را مطرح کرد که من میخواهم آن را از شما بپرسم :

دوستم به من گفت ببین این مادربرد گیگای تو DDR 2 هست و این مدل به دلیل قدیمی بودن و پیش فرض آن MBR بودن از هارد های با ظرفیت بالای 1 ترابایت پشتیبانی نمی کند و باید یک

مادربرد DDR3 بخری و بعد هارد 4 ترابایت جدید خود را بر روی آن نصب کنی !!! الان با این مادربرد تو فقط برو MBR اش کن و 2 تا پارتیشن 2 ترابایتی ببند و از هارد 4 ترابایتت به عنوان

Storage استفاده کن و نه به عنوان هارد ویندوز ات !!!

میخواستم ببینم این موضوع که دوستم میگه درست است یا نه و آیا راه حلی برای استفاده کامل من از این هارد وجود دارد یا نه ؟ البته لازم به ذکر است که ویندوز 64 بیت از طریق DVD

نصب شد و نه از طریق فلش بوت و اینکه این مادربرد زمانی که فلش بوت GPT درست میکردم کاملا قاطی میکرد و اصلا اجازه نصب ویندوز نمی داد !!!

ممنون میشوم من را کاملا راهنمایی نمایید و بفرمایید مشکل از کجا است ؟ موفق باشید.