Commilion (05-09-16)
سلام اساتید
من ویندوز 8.1 رو روی هارد اس اس دی کینگ استون نصب میکنم از روی یو اس بی مشکلی هم نیستش و خوب نصب میشه..فقط من تا الان هارد اس اس دی نداشتم نمیدونم چرا حجم ویندوز نصب شده 40 گیگ میشه درصورتی که همین ویندوز روی هاردهای معمولی بین 15 تا نهایتا 18 گیگ بیشتر نمیشه!! چند دفه هم امتحان کردم و مراحلی رو چک کردم تو نصب از نظر سخت افزار و نرم افزار همه چی درست بود ولی این افزایش حجم 2 تا2/5 برابری از کجا ایجاد میشه؟؟؟؟
آخرین ویرایش توسط shayanspd در تاریخ 03-09-16 انجام شده است
Commilion (05-09-16)
|
در Control Panel شده و از قسمت System، وارد System Protection بشو . ببین چه مقدار از درایو SSD را رزوکرده برای سیستم RESTORE بهتره این سیستم ریستور را کاملا غیر فعال کنی .
در ضمن اگر SSD از TRIM پشتیبانی میکنه حتما فعالش کن .
غیر فعال کن Hibernation
..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مورد اول که اشاره فرمودید رو انجام دادم 4 گیگ رزرو کرده بود ازاد شد !
اگر میشه مسیر تنظیم موارد 2 و 3 رو هم بگید از کجا باید رفت؟
با تشکر
سطل آشغال ویندوز را برای SSD کم کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shayanspd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این باقی مونده های اپدیت را در مسیر زیر را پاک کنید
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
---
برای TRIM
بر روی درایو مربوطه راست کلیک کنید و Properties را بزنید. سپس از صفحه ی Tools، دکمه ی Optimize را کلیک کنید تا پنجره ی Optimize Drive باز شود. در اینجا روی هر درایوی که اقدام به Optimize کردن بکنید، خود ویندوز به صورت اتوماتیک، اگر آن درایو روی هارد دیسک باشد آن را دیفراگ (مرتب) میکند، و اگر درایو مربوطه روی SSD باشد ویندوز به صورت اتوماتیک دستور TRIM را به SSD ارسال میکند تا سرعت SSD مثل روز اول احیاء شود.
ببخشید همه کارا رو انجام دادم الان دوباره ویندوز نصب کردم که اخرین چک هم بشه.. ویندوز که نصب شد 10 گیگ بیشتر نبود.. فقط همین مورورگر اینترنت رو نصب کردم که بتونم بیام انجمن ولی بعد 5 دقیقه باز خودش رفت رو حجم 40 گیگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... احتمال زیاد بدسکتوری چیزی داره ویروسی هم نیستش چون ک سیستم رو فرمت کردم قبل نصب....حالا چه کنم؟؟؟
سیستم پروتکشن را غیر فعال کردی ؟
Open the Start Menu
B. Right click Computer
C. Click Properties
(D. Click System protection (it's on the left side
:E. Select C
F. Click the Configure button
H. Click Turn Off
|
.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله غیر فعال کردم هنو هیچ اتفاقی نیافتاده!!
(البته 2 گیگ رستورت پوینت داشت کم شد ولی همچنان 40 گیگ حجم ثابته)
باید کش مرورگرها را هم از ssd منتقل کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shayanspd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتقال کش فایر فاکس
A. Open Firefox, in the address bar type about:config. Press Enter
B. In the F.ilter box, type browser.cache.disk.enable
C. Double-click the entry browser.cache.disk.enable and change the value to False
D. Right-Click an empty space, and from the menu select New>Integer. Name the value disk.cache.memory.capacity and press OK
E. Enter a value for the memory capacity in KB. Let's say a 96MB (98304) memory cache. Pressing OK and restart Firefox
-------
اگر بالای 16 گیگ رم داری . Page file هم دیسیبل کن .
shayanspd (03-09-16)
این موارد رو قدم به قدم اجرا کنید
https://www.back2gaming.com/focus-st...ows-8-and-8-1/
.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا متشکر .
بعد کلی دردسر تازه کاشف به عمل امد که خود مادربرد موقع نصب دستوری میده به ویندوز که از همه چی 2 تا کپی علاوه بر فایل اصلی بوت نگه میداره چون همین ویندوز رو رو چندتا سیتم دیگه نصب کردیم هیچکدوم این مشکل رو نداشتن ببین الان نمیدونم چطوری این دستور رو لغو کنم...pagefile.sys...hiberfil.sys
این فایلها هم هاید بودن از اول دیده نمیشدن حالا که کشفشون کردیم هیجوری پاک نمیشن حتی با انلوکر...ببین دادا مادربرد زد97 دبیلیو اس هستش چیزی از منوی بوتش یادت میاد که از کجا باید این بکاپ گرفتنشو غیر فعال بکنیم؟؟؟ اینگیسیم هم خوب نیستش هرچی تو دفترچش میگردم هم اشاره ای نکرده از کجاست منوی بوتشم واسه خودش یه نرم افزار کامله هیچی ازش سر در نمیارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks