هارد یک وسیله الکترونیکی و مکانیکی هست . مثل هر قطعه مکانیکی دیگه استهلاک دارد . این افت سرعت تقریبا طبیعی هست .
سلام دوستان هارد سیگیت یک ترابایت st31000524as من بعد از گذشت 2 سال کارکرد و نداشتن هیچ گونه ارور در نرم افزار hd tune و hd senetinel افت شدید در کارکرد و بنچمارک داشته میخواستم بدونم علتش چیه؟! اینم شاتش
http://www.uploadax.ir/images/mhuqpxjlozrhk2sd031c.jpg
این بنچمارک هم مال 2 سال پیش بود!!
http://www.uploadax.ir/images/1gnd4j6hneui85lukfpv.jpg
|
M3RS4D 50062 (06-09-15)
پس اقا امید با این افت سرعت با کارکرد حدود 2 سال 5 سال دیگه سرعتش به 40 مگ میرسه!!!
رضا عزیز ....
تو تاپیک هایی که زدی من یشتر یادمه سر هارد مشکل داشتی ....
ولی همیشه عاملی که باعث میشه به مشکل بخوری ... فقط هاردت نیست ... عوامل وابسته به هاردتم میتونه باشه ....
پاور (خیلی خیلی خیلی مهمه)
کابل های برق و ساتا ...
و مادربردت (از سالم بودنش حتما مطمئن باش)
و در اخرم اینو بگم که الان دیگه توی بازار هارد (هارد اکبند ) دیگه زیر 500 تقریبا نیست و کمتر کسی میخره ولی هنوزم که هنوزه میبینیم کسایی هستن که هارد های 80 مکستور رو دارن استفاده میکنن .... با این حال که بردشون ساتا داره
اینجور هاردها فرسایششون خیلی زیاده و استفاده ازشون مثل گاز ته کپسول میبونه ... ممکنه هر لحظه تموم بشه ....
حالا هرچی هارد بروز تر باشه تا حدی فرسایشش کمتره .... (ولی بالاخره این کارکرد هست که از عمر محدود هارد کم میکنه)
ناگفته نمونه که هاردهای سیگیت هم امار خرابیش همچین کم هم نیست ...
این لینک را ببینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعت هارد همه همینجوریه و کاملا طبیعیه
اقا مرصاد سرعت هارد تو چطوره؟! یک بنچمارک ازش بگیر ببینم چطوره؟!
|
هارد هیتاچی 500 من از سال 87 با کارکرد حدود 42000 ساعت هنوز مثل اولش کار میکنه
DX400
اقا مرصاد من منتظر شات از بنچمارک هاردتون هستم!!!
رضای عزیز ... دیگه اون هارد دستم نیست و امکان تستش نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(عزیزم ...
نقل قول کنی خیلی بهتره تا این که فقط پست بدی ... چون notification برام میاد و متوجه میشم که بیام جواب بدم ... و دیگه مثل پست 6# اسپم نمیشه ....)
وضعیت سلامت هاردتون توی سربرگ health در چه حاله؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برخلاف نظر دیگران اصلا این مشکل هارد شما طبیعی نیست اونم فقط بعد 2 سال ! تازه شما کارکرد واقعیش رو نگفتین چون 2 سال تمام که روشن نبوده!
هارد سیگیت و وسترن دارم بعد 25000 ساعت کارکرد !!! و چند تا بدسکتور (که البته با فرمت سطح پایین برطرفشون کردم) ذره ای افت کارایی نشون نمیده نسبت به بنچمارکهای روز اولش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks