پاسخ: اضافه کردن یک هارد !
نقل قول:
و شما که مخیوای 2 تا هارد بندازی چرا آمدی مشورت میکنی ؟
دروود حسین گرامی،بنده که تصمیمم رو نگرفته بودم،م یخواستم این کار رو بکنم و آمدم مشورت کردم که شما و دوستان فرمودید این کار نتیجه خوبی نداره،ما هم گفتیم چشم!!مگه شما مشکلی با پاسخ دادن به بنده دارید؟
نقل قول:
دروود حسین گرامی،بنده که تصمیمم رو نگرفته بودم،م یخواستم این کار رو بکنم و آمدم مشورت کردم که شما و دوستان فرمودید این کار نتیجه خوبی نداره،ما هم گفتیم چشم!!مگه شما مشکلی با پاسخ دادن به بنده دارید؟
نه مشکلی ندارم چون هر چی ما میگیم فلان کارو بکن آخرش حرف خودتو میزدی :1. (38):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
به نظر من هارد رو عوض کن >>>>2 تا هارد باعث میشه سیستم کند کار کنه و به جای 25 وات 50 وات هارد ها مصرف میکنند و نمیتونی پارتیشن بندی دلخواهتو انجام بدی بعنی شاید شما بخوای 400 گیگ بزاری واسه درایو فیلم هات :great:
کلا 2 هارده بودن فایده که نداره که هیچی میشه گفت ضرر هم داره :1. (40):
نقل قول:
من میگم نره شما میگی بدوش با من :1. (27):
چرا حالا گیر دادی به 2 هارده ؟ مگه چه مزیتی واست داره ؟
نقل قول:
نه اینجوری نیست اگر بدتر نشه بهتر نمیشه .
و 2 تا هارد همانطور که گفتم سرعتو کم میکنه بعد شما میگی ........ :1. (27):
و شما که مخیوای 2 تا هارد بندازی چرا آمدی مشورت میکنی ؟
رید کردن هم چیز خواسی نیست که بخوای یاد بگیری بعد مگر مجانی میخوای یاد بگیری میخوای پول خرج کنی و ......
حسین جان اشتباه شما اینجاست که فکر میکنید اگر هارد 2 تا بشه سیستم کند میشه
یک مثال میزنم بفهمی ببین الان خود من 2 تا هارد داشتم یکی مکستور 320 و اون یکی سیگیت 250 که روی سیگیت ویندوز نصب بود و آهنگ ها و برنامه ها و روی مکستوره فقط فیلم ها بود الان هارد سیگیتم رو از دست دارم و مسکتوره باید ویندوز رو لود کنه ، آهنگ ها رو بیاره ، فیلم ها رو هم نگهداره که در این شرایط والا اگر هارد
رپتور هم بود کم می اورد
البته من کاری به این دوستمون ندارم ولی به نظر من تعویض پاور عاقلانه تر هست تا فروختن هارد و خرید یک هارد دیگه چیزی که فراموش نباید بکنید اینه که اگر هارد یک تربایت ایشون یک دفعه خراب بشه کل اطلاعات برباد رفته ولی اگر دوتا هارد باشه فوقش یکیش اطلاعاتش باقی میمونه
حالا خودتون قضاوت کنید
نقل قول:
البته من کاری به این دوستمون ندارم ولی به نظر من تعویض پاور عاقلانه تر هست تا فروختن هارد و خرید یک هارد دیگه چیزی که فراموش نباید بکنید اینه که اگر هارد یک تربایت ایشون یک دفعه خراب بشه کل اطلاعات برباد رفته ولی اگر دوتا هارد باشه فوقش یکیش اطلاعاتش باقی میمونه
درست می رفرمایید،اما اظافه کردن هارد هم مشکلات خ.ودش رو داره،مثلا مصرف برق بیشتر،گرفتن فضایی بیشتر،و فکر کنم هزینه 2تا هارد هم از یک هارد معادل با همین شرفیت بیشتر باشد!نیست؟؟