ببین به نظرم تبدیل رو برای DVD-RW استفاده کن یا یک پاور 580 یا 680 یا 780 ی چیزی بگیر :great:
Printable View
ببین به نظرم تبدیل رو برای DVD-RW استفاده کن یا یک پاور 580 یا 680 یا 780 ی چیزی بگیر :great:
من نمی خوام به قطعاتم ضربه ای وارد بشه!!(یعنی در صورت استفاده از تبدیل احتمال خرابی بیشتر میشه!)هرچند دی وی دی رایترم تا 2 سال گارانتیه،می ترسم تا اون موقع طوری نشه بعدا خراب شه!!!
پس بهترین راه اینه که هارد رو عوض کنم یا پاورو!!حالا بین این دوتا،شما چی پیشنهاد می دید؟
يكسري به خود شركت آينده سيما برن . جناب مهندس عمراني شايد بتونند كمك كنند . تبديل هميشه ريسك دارد . ممكنه تو كوتاه مدت مسئله اي پيش نياد ولي كار يك دفعه هست .
نقل قول:
به نظر من هارد رو عوض کن >>>>2 تا هارد باعث میشه سیستم کند کار کنه و به جای 25 وات 50 وات هارد ها مصرف میکنند و نمیتونی پارتیشن بندی دلخواهتو انجام بدی بعنی شاید شما بخوای 400 گیگ بزاری واسه درایو فیلم هات :great:
کلا 2 هارده بودن فایده که نداره که هیچی میشه گفت ضرر هم داره :1. (40):
دوستان 2تا هارد اگه باشه،raid کنم بهتر نیست؟
بعد من دسترسی به خود جناب مهندس ندارم!!!ایشون تهران هستند،تلفنی میشه؟:1. (38):
راید استفاده نکنی بهترهنقل قول:
88911378 داخلی 134
من میگم نره شما میگی بدوش با من :1. (27):نقل قول:
چرا حالا گیر دادی به 2 هارده ؟ مگه چه مزیتی واست داره ؟
حسین جان،مزیتی که نداره،همونطورم که فرمودید ضرر هم داره(برق و ...)اما خوب می خواستم هم رید کردن رو یاد بگیرم و هم گفتم شاید اینجوری سرعت Read و write بالاتر بره،جون دو تا هارده!!!اینجوری نیست؟:1. (38):
نه اینجوری نیست اگر بدتر نشه بهتر نمیشه .نقل قول:
و 2 تا هارد همانطور که گفتم سرعتو کم میکنه بعد شما میگی ........ :1. (27):
و شما که مخیوای 2 تا هارد بندازی چرا آمدی مشورت میکنی ؟
رید کردن هم چیز خواسی نیست که بخوای یاد بگیری بعد مگر مجانی میخوای یاد بگیری میخوای پول خرج کنی و ......
البته کم شدن سرعت اونقدر کمه که اصلا مشخص هم نمیشه